Egyrészt jogos amit írsz, de engem egyre inkább bosszantanak Laporta parasztvakításai. Nemcsak az igazolásokat illetően, hanem úgy általánosságban. De erről nem akarok itt hosszabban írni, mert off lenne.
Én amúgy nem az igazolásoktól várom a legnagyobb előrelépést, hanem:
-a fiataljaink fejlődésétől
-a sérültek visszatérésétől (bár félek, hogy ez után a hosszú nehéz szezon után ezzel még jövőre is lehetnek problémák, de nemcsak nálunk)
-Flick előrelépés lesz Xavi utolsó szezonjához képest
Persze néhány igazolás jól jöhet hiányposztokra, de Olmo egyáltalán nem ilyen lenne, Nico W. már inkább, de még rá is azt mondom, hogy nem létkérdés.
Aki viszont egyre nagyobb kerrékkötő lehet, az Lewa. Gólokban akár felülmúlhatja a legutóbbi szezont, de egyre ahogy öregszik, egyre statikusabb lesz az ember, pedig ha egy fiatalos, lendületes, gyors játékot akarunk játszani, ő nagyon ki fog lógni, ahogy már most is nagyon sokszor ez ment.
Bence írta korábban, és maximálisan egyetértek vele: Morata bár fefejezéseknél nem jeleskedett az EB-n, elvégezte azt a mezőnymunkát, ami kellett ahhoz, hogy a spanyol csapatszinten ilyen jók legyenek. Na, a lengyel ezt nem fogja. Úgy gondolom, hogy mi is jobban járnánk akár egy szinttel (Lewánál) gyengébb, de sokkal agilisebb, mozgékonyabb támadóval. A Pep-érában is akkor ment igazán gördülékenyen a játékunk, amikor Etoo majd később Villa voltak elől. Közben ott volt Ibra, aki hiába volt klasszis, nem igazán illett ide, vele nem folyt úgy a labda. Talán a vezetőség is gondolkodott ebben, ezért jöhetett Roque, de ő meg állítlog hatalmas melléfogás. Én azért megnéztem volna többet a srácot. de nagyon úgy néz ki, hogy Flick sem számol vele, szóval valószínűleg nem Xavi gonoszkodott vele, hanem tényleg annyira rossz az edzéseken.