Ezzel a résszel nem értek egyet. Ha idehozol egy gyereket brazíliából, akit a nép már lassan Endrick fölé tett, húzóember tiniként otthon, a libertadoresben, mvp, stb... akkor az tuti, hogy ő nem lesz rossz. max nem lesz prime Eto'o. Két dolog lehetséges. Az egyik, hogy lassan illeszkedik be - szerintem ez nem így volt, hisz már az elején agilis játékkal, gólokkal szállt be. A másik, hogy jegeled, és tényleg legyengül, elsősorban mentálisan, elveszti az önizalmát egyfelől, másfelől meg próbál bizonyítani a kevés percében, egyre görcsösebb lesz, és ez így generálja magát tovább. Puig egyértelműenj ilyen volt, Xavi érkezésekor már tényleg gyenge volt. Előtte meg parádézott néha, és még csereként is nagyon jó volt elég sokáig. Aztán szétesett. Amerikában is fél évig tartott, mire felépítette magát, pedig az jóval gyengébb bajnokság.LG írta: ↑2024.08.03. 22:12:45Talán a vezetőség is gondolkodott ebben, ezért jöhetett Roque, de ő meg állítlog hatalmas melléfogás. Én azért megnéztem volna többet a srácot. de nagyon úgy néz ki, hogy Flick sem számol vele, szóval valószínűleg nem Xavi gonoszkodott vele, hanem tényleg annyira rossz az edzéseken.
Tiniként szerintem nagyon egyszerű így elveszteni az önbizalmad. Szerintem Roqéval is ez történt. Mert azon lehet vitázni, mennyire lenne-e elég kezdő centernek Barcába, idő kéne hozzá, hogy megtudjuk. De az szerintem nem vita tárgya, mennyivel jobban nézett ki az elején, és mennyivel rosszabbul szezon végén. Ez azért edzői hibának tűnik. Vagy csak a korából fakadó gond, passz.
És azért tegyük hozzá, megint 45 percet szélsőként töltött, és kétszer is jól mozgott be még onnan is center poszton helyzetbe, de kicsit rossz labdákat kapott. Kicsit pontosabb előkészítések, és lehet hogy gyenge meccs helyett 2 gólról beszélnénk 45 perc alatt.