Nyilván előrébb lettünk volna (és akkor Kessiéről nem is beszélünk, aki igazi klasszikus vkp... de oké, ott még el tudom fogadni/hinni, hogy rá is kényszerültünk kicsit... Nicónál nem). És ez sajna még akkor is előre látható volt, ha Romeu legalább a saját közepes szintjét tudta volna hozni stabilan. Nem beszélve arról, hogy Nico mindkét középpályás poszton bevethető volt utódjával ellentétben, ami szűk keretben nem mindegy. Én biztos vagyok benne, hogy ők (Laporta legalábbis tuti, szerintem részéről lehetne Masia + 3 sztár a csapat) megtartották volna. De ha az edzőnek nem kell, mit csináljanak. Kessiét sem azért hozták, hogy utána elpasszolják, hanem hogy megoldják a vkp gondot, de ugyanez, ha az edzőnek nem kell... Xavit kirakhatták volna alternatívaként még azon a nyáron, de hát az két kupás szezon után elég furán vette volna ki magát, nem nagyon volt opció.Troym írta: ↑2024.08.05. 23:13:40Ha csak megtartjuk Nicot még alacsonyabb bérrel, mint amennyit ő kapott, szerintem ma előrébb lennénk. Kár, hogy ez senkinek nem jutott eszébe a döntéshozók közül.bence0330 írta: ↑2024.08.05. 22:29:36Az ittlétével az a fő gond, hogy oké, 3-4 milliót tudtunk csak elkölteni nyáron. Ha viszont ennyi, akkor nem igaz, hogy nem lehetett volna scoutolni valaki jobbat, biztosabbat, fiatalabbat. Még akkor is, ha arra nem lehetett számítani, hogy ennyire szétesik fejben.
Viszont Romeunál jobb játékost kellett volna találniuk. Scoutoknak, Decónak, akárkinek.