Sinya22 írta: ↑2024.08.02. 10:22:13
barcamessi írta: ↑2024.08.02. 08:02:54
Utálom a csávót (Szabó Peet), de ez a tegnapi bejegyzése tökéletesen leírja a valóságot:
"A pénzügy gondokkal küzdő csapat, amelynek a kerete sír egy balszélsőért és egy hatosért, igazol jelentős összegért egy 8/10-est, aki utoljára a 20/21-es szezonban töltött a pályán több mint 1500 percet a bajnokságban."
Ez az Olmo gyerek egy full átlag tucatspanyol, akinek néhanapján van 1-2 jobb meccse, a posztján ráadásul meg is vagyunk, erre kiszórunk rá egy rakat pénzt, esküszöm nem értem... "Itt mindenki hülye?! Itt? Mindenki..."
Sose tanultunk semmiből, sem Neymar eladása utáni helyzetből, sem Ferranból, semmiből. A Lipcse jól fog járni, kihúz belőlünk egy 60m körüli összeget egy 20 milliót érő játékosért. Megint ment a hitegetés, hogy jön egy minőségi vkp, reménykedni lehetett hogy Lewa mellett lesz egy normális 9-es, egyik sem fog megvalósulni, mert Dani Olmot kell hajtani.
Már ha tudunk igazolni, mert egyelőre tavasz óta is csak az ígérgetés megy. Tipikus politikus Laporta, nem pedig vezető.
Szerintem inkább Nicot hajtjuk és véleményem szerint túlságosan is. És ha Olmora azt mondjuk, hogy egy jó EB miatt, akkor Nicora ez szerintem ugyanúgy áll. Félreértés ne essék, nagyon jó játékosnak tartom, aki ide szerintem kifejezetten illene és nagyon sokat dobhatna a csapaton, akár hosszútávon is. Ugyanakkor koicsit túl van misztifikálva, mintha egy világklasszis lenne, aki 100 %, hogy itt majd megváltó lesz vagy egyáltalán bejön. A PSG-nek is sokadik opciója volt. A lényeg a lényeg, hogy túlságosan haíjtjuk és amíg az ő sorsa tiszta nem lesz komolyabb igazolás biztosan nem lesz, de még egy 15-20 millióst sem tartok valószínűnek. Olmoért sem véletlenül kínálunk minél kevesebb azonnyali fix összeget és a többit eltoltolni. A 6 év pedig ugyanúgy lehet pozitívum a klub számára és simán elfogadják (vagy akár ők kezdeményezik), így lehet hogy az amortizáció tovább tart, de az összeg alacsonyabb lesz, illetve a játékos számára kedvezőbb.
De Olmohoz annyit, hogy nekem sem tetszik, hogy arra a posztra igazolunk, de állítólag Flick is kifejezetten támogatja, talán neki is van terve vele. Valahol inkább annak szurkolok, hogy ne jöjjön össze még akkor sem ha Nico nem érkezik és inkább maradjon meg abból az összegből minél több, vagy egy másik játékosra költsük.
Ha sikerül ez a 7 milliós kölcsön, plusz 20 milliós kötelező opció Canceloért azzal nagy üzletet lehetne csinálni, ráadásul a City nehezen fogja tudni eladni, mivel a játékos nem akar sehova menni, ezért már a Juve is kezd visszalépni, ráadásul pénzük nekik sincs.
Ha Laportát olyannak tartjuk, aki kamuzik és hasonlók, nem tudom mi értelme lenne Font-nak hinni. Nem hiszem, hogy olyan belterjes lenne a Barca pénzügyeiben, ráadásul a korábbiakhoz képest két év alatt nagyságrendekkel csökkentette a klub az adósságát, és nem egy interjúban röffentették be az érintettek be, hanem kimutatásokkal lett alátámasztva..
Fordított esetben Laporta is ugyanezt mondaná. Kb. ugyanolyan, mint amikor az ellenzéki politikus (jelölt) az aktuális kormánypártról, annak vezetőjéről beszél. Főleg így választásokhoz közeledve. Illetve vica versa. Tipikus sárdobálás.
Semmivel nem támasztja alá, sőt ha már Tebas is azt nyilatkozza, hogy a már nagyon közel állunk az 1:1-hez, mikor tavaly, travalyelőtt szinte röhögött a képünkba ott már lehet valami. Ettől függetlenül nem kizárt, hogy így alakult a klub helyzete a jelenlegi érában, de hogy ez Font nem elsőkézből tudja vagy tudja egyáltalán azt nagyon kétlem.