Újraalkották a legendás képet!
Making history together pic.twitter.com/zIRPjawsLO
— FC Barcelona (@FCBarcelona) January 12, 2026
Nézem. Hajrá!Bob_Marley írta: ↑2024.08.02. 20:34:52Akkor nézd a férfi párbajtőröző csapatot is. Ha a Csehek végre letudjak a franciák ellen a bronzmeccsetembertelen honnan jöttek vissza a csehek, óriási izgalmak vannak.

Ezt is néztem, szép volt!Bob_Marley írta: ↑2024.08.01. 20:46:38Kos Hubert olimpiai bajnok 200 háton. Gyönyörű, kiemelkedett a mezőnyből,de a görög robogoval indult és 150ig működött is a kamikaze taktika,de szerencsére ahogy várható volt a végére elfáradt. Szép volt Hubert.

A szerkesztők majd kijavítanak, ha nem így van, de én úgy vélem, ez nem csak focis fórum, hanem a Barcelona szurkolói fóruma, a klub pedig büszke is a szakosztályaira, amelyek mind sikeresek. Más szakosztályaink is ott vannak a Bajnokok Ligájában (igaz, az a rovat a focis kategórián belül volt, ezért áthozom ide). Kosárlabdában nem így hívják, hanem EuroLigának, ami egy szuperliga, kapásból 34 meccses alapszakasszal (ennyit arról, hogy a focisták hogy túl vannak terhelve).superman írta: ↑2024.05.04. 14:47:02Ezt a görhokit nem értem, egy focis fórumon. Van ennek bármi értéke, lehet ezt bárhol követni, nézi bárki is? A kosárról meg a kéziről még elhiszem, hogy ha döntőt játszunk, nézi mondjuk a foci-Barca fanok mondjuk 10%-a, de ezek inkább csak kompenzálása a focis eredményeknek.Mint amikor valaki kitalálta, hogy klubszinten, minden szakágat figyelembe véve sikeresebbek vagyunk, mint a reál, mert több BL-t nyertünk a huszonvalahány hoki trófeánkkal, aztán csodálkoztunk, hogy mindegyik rajtunk röhög...
Szerintem ott van előtte, hogy még mindig képes lenne GS-t nyerni, ha egyszer utoléri magát. Másfelől persze lehet, hogy ez már sosem történik meg, ja.LG írta: ↑2024.01.07. 22:00:10Igen, már kb. 15 éve írtak róla cikkeket, hogy edzésmódszerei és a játékstílusa hosszútávon visszaüthet. Volt is sok sérülése, de az tényleg nagyon szép teljesítmény, hogy ezekből mindig vissza tudott térni a legmagasabb szintra. A 2022-es futása hatalmas feltámadás volt, le a kalappal előtte. De szerintem most már tényleg eljött az a pont, amikor nem szabad tovább erőltetni, 37 évesen már kihathatnak a sérülések a további életének minőségére is.
Igen, már kb. 15 éve írtak róla cikkeket, hogy edzésmódszerei és a játékstílusa hosszútávon visszaüthet. Volt is sok sérülése, de az tényleg nagyon szép teljesítmény, hogy ezekből mindig vissza tudott térni a legmagasabb szintra. A 2022-es futása hatalmas feltámadás volt, le a kalappal előtte. De szerintem most már tényleg eljött az a pont, amikor nem szabad tovább erőltetni, 37 évesen már kihathatnak a sérülések a további életének minőségére is.