Troym írta: ↑2024.07.27. 22:37:18
Róluk mit tudni, ha már utaznak az USA-ba?
Andres Cuenca, Sergi Dominguez, Gerard Martin, Alexis Olmedo, Quim Junyent, Pradas
A fentiek közül, szerintem Junyent érdemli a legtöbb figyelmet. Saját nevelésű középpályás, idén töltötte a 17-et. Az U17-es VB-n robbant nagyot, azóta is a válogatott egyik legjobbja. Nagyon technikás, mindkét lábbal ügyes, alig látszik ki a földből de iszonyat gyors, a labdával is folyton sprintben közlekedik, de ami a legfeltűnőbb, hogy baromi gyors a reakcióideje és egy másodpercet sem tököl a labdával. Nem az a tipus aki átveszi aztán megáll és szétnéz jobbra-balra és hátragurítja. Ilyen szempontból picit olyan mint Messi., még alkatra is Igaz, inkább csak videokat láttam róla (egy válogatott meccsen láttam végig), de nekem sokszor a fiatal Puig jut róla eszembe. Rá érdemes odafigyelni, a médiában is sokat írnak róla, bár eddig a Juvenil A-ban játszott, Marquez valamiért nem bízott benne.
Arnau Pradasról idén nem sokat lehetett hallani (legalábbis nekem nem nagyon tűnt fel), tavaly volt jobban felkapva, nagyon ügyes srác, emlékszem egy góljára amikor négy védőn keresztül olyan gyönyörű cselekkel ment át, hogy azt se tudták merre az arra. Legalább tízenötször megnéztem (be is linkeltem ide anno). Nem tükörszélsőt játszik, csak az a baj vele, hogy iszonyatosan egylábas, jobbal szinte labdához sem ér.
Olmedo most jött fel az Atleticbe, inkább tavasszal, a bajnokság vége felé jutott szerephez, bár azt lehetett olvasni, hogy Marquez inkább Sergi Dominguezt szánja Fayé utódjának, azt hiszem ő idősebb is. Bár AS-el ez változhat.
Gerard Martint tavaly igazoltuk a Cornellától Valle helyére. Bár eredetileg cb egész jól elboldogult szélen. Nem igazán maradt meg sok belőle, pedig nem egyszer láttam játszani. Egy megbízható játékos a posztján, szerintem semmi extra. Ráadásul ő már 22 vagy 23 éves azt hiszem.
Cuencát nem nagyon ismerem. Annyit tudok, hogy saját nevelésű 17 éves középső védő.
Ennyit tudok róluk, ha valaki másnak még vannak infoi én is kíváncsi lennék rá.
A túrát már nagyon várom, főleg a kicsik miatt. Az Olot meccs után Flick a Casádó- Bernal duót emelte ki. Az előbbinek egy kicsit nagyobb szabadságot adott előre és szerinte zseniálisan működtek együtt. A meccs után is arról írtak, hogy akkor változott meg igazából a meccs képe amikor Bernal is bent volt, és jó esély van rá hogy Flick felviszi az A-csapathoz. Főleg ha nem igazolunk oda senkit.