Peter írta: ↑2024.07.28. 13:15:56
Végül, hogyan döntött Nico?
Az a 24 óra, amit lejjebb olvasok már jócskán leketyegett, azóta viszont nagy a csend.
Én sem látok még semmilyen hírt erről. Az újságírók is össze-vissza írogatnak mindent, ahogy a mi elnökségünk is össze-vissza blöffölget. Erre a liberós történetre is hányszor találtunk már új vevőt? Már annyi tuti vevő volt erre, hogy ha mind igaz lett volna, már farzsebből fizetnénk ki belőle az összes adósságunkat. Ugyanez az új Nike-szerződéssel. Nincs új szerződés, de bemondtuk, hogy mindenki megnyugodjon. És mindenki meg is nyugodott. Telnek-múlnak a hónapok, és ha valaki felveti, hogy hát, nem nagyon látunk itt új szerződést, akkor mindenhol az a válasz, hogy de márpedig lesz itt új szerződés (miközben úgy volt, hogy már van). Mondták ezt már két hónappal ezelőtt is. Szóval, abszolút működik az elnökség stratégiája. Meg lehet nyugtatni az embereket a blöffökkel.
Ami már nem biztos, hogy működik, az a Williams-hadművelet. Azért nem jönnek az igazolások, mert ő a prioritás. Nem akarunk addig más nagyobb fogást leigazolni, amíg ő alá nem ír, nehogy másokkal elfoglaljuk Williams elől a lehetséges helyet az FFP-keretben. Szerintem ez rossz stratégia, mert két szék között nagyon könnyen a pad alá eshetünk. Ha Williams végül nem jön, akkor nagyon sok értékes játékos leigazolásától estünk el, csak azért, mert rá vártunk. Ez még akkor is rossz stratégia, ha végül nekünk ír alá, mert ez idő alatt is több remek játékost vittek el az orrunk elől. Szerintem nem kellene őt ennyire prioritásként kezelni. Vannak még más lyukak is a csapatban. Ha sikerülne egy jó vkp-t találni, le kellene igazolni, és nem Williams-re várni, mert elmegy a hajó. Ha Williams egy másik nagy fogás miatt már nem férne bele, hát nem fér bele, de ne mulasszunk el leigazolni egy nagy játékost, csak mert Williams volt a prioritás. Ha Williams-nek már nem lenne így hely, majd jöhet más, olcsóbb csatár. De ezzel, amit most csinálunk, csak azt érjük el, hogy sorra mennek el a hajók az orrunk előtt.