Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Például onnan tudja milyen helyzetben van a klub, hogy a klubnak minden évben kötelezően nyilvánosság elé kell tennie a pénzügyi beszámolóit. (https://www.fcbarcelona.com/en/club/org ... al-reports)FcBarcelona1 írta: ↑2024.08.02. 10:20:58Akkor visszakérdezek. Indult a választásokon, így valaminek csak kell, hogy legyen.
Ha jelenleg semmi köze a Barcához, azt sem tudja, hogy konkrétan milyen helyzetben a klub (az nem az, hogy Barto messzire rúgta a labdát, Laporta pedig még nem hoz profitot)
akkor minek kritizál.
Igaz szíve joga, de annyit ér, mint a te, vagy az én véleményem.
Igaza van? Mondhatjuk, ha a körülményekeket figyelmen kívül hagyjuk. És még Laporta a politikus alkat.
Építő jellegű kritikának mindig van helye. Egyoldalúan leírni, elmondani, hogy minden rossz, azzal nem lehet sok mindent kezdeni.
https://www.football-espana.net/2024/05 ... managementTalán emlékszik, hogy mandátuma kezdetén rendelkezésére bocsátottam hatáselemzésünket. Maradok az Ön rendelkezésére, hogy bármilyen módon segítsek.
Hány oldalúan lehetne elmondani kritikát?FcBarcelona1 írta: ↑2024.08.02. 10:20:58Építő jellegű kritikának mindig van helye. Egyoldalúan leírni, elmondani, hogy minden rossz, azzal nem lehet sok mindent kezdeni.
Akkor visszakérdezek. Indult a választásokon, így valaminek csak kell, hogy legyen.Troym írta: ↑2024.08.02. 09:55:37Többedszer írod le ezeket, úgyhogy megkérdezném, hogy egy fickónak, aki nem a Barcelona tisztségviselője és még a választás is 2 év mégis milyen programja legyen?
Elég nagy baj, hogy a regnáló elnöknek nincs programja.
A másik gondolat kapcsán meg nem tudhatod, egyszer nem mondott ilyet.
Többedszer írod le ezeket, úgyhogy megkérdezném, hogy egy fickónak, aki nem a Barcelona tisztségviselője és még a választás is 2 év mégis milyen programja legyen?FcBarcelona1 írta: ↑2024.08.02. 08:37:03
Off: Fontot a külföldi oldalakon olvasgatva, a Sociok nem tartják megbízhatónak, ígérget, kritizál, de nem mutat gazdasági tervet, neki milyen megoldása lenne. Tartanak tőle, hogy el akarja adni a klub egy részét, amit Laporta a legnagyobb gödörben sem tett meg, inkább szenved a Ligával, így szerintem nagy a támogatottsága.
Egy klubot egyértelműen úgy kell menedzselni, ahogy írtad. Megszületett egy megállapodás, bejelentjük, pont. Mi meg bejelentünk valamit, aztán semmi. Csak nehogy egyszer bepereljék a klubot, hogy valótlanságokat jelentünk ki tényként velük kapcsolatban.
Egyetértek, lassan random olasz klubbok szintjén a vezetőség.
Nekem úgy az egész jelenségre, ami a klub körül és benne zajlik, az a véleményem egyetlen szóval, de nem a szó pejoratív értelmében, hanem a szó nemes értelmében, hogy szánalmas az egész.
Amikor a Nike-val perre ment a klub a jelenlegi szerződés azonnali felbontását akarta elérni mindenféle jóvátétel nélkül, amire alapból kisebb esély volt. Többek között ezért is esett kútba a Puma vagy a saját márka. Az új szerződés már a megújításról szól, ha jól emlékszem további 10 évre. Ennek a feltételei a megkötéskor lépnének érvénybe, tehát nem akkor,amikor az aktuális lejár. A hosszabbításért járna a bónusz. Mivel rengeteg bevétele van a cégnek a Barca mezekből, így nekik is komoly érdekük hogy biztosítva legyen a hosszabb távú együttműködés, így a klub vezetősége is minél kedvezőbb szerződést akar kicsikarni a szponzortól.gránit írta: ↑2024.07.24. 08:58:55Nem úgy volt, hogy már elérte? Még mindig csak ott tartunk, hogy "elérné"?
Nekem az jött le, hogy szőröstül-bőröstül marad a régi szerződés, a Nike ehhez ragaszkodik. Ha nem így lenne, akkor a korábbi nézeteltérések orvoslását egy új szerződésbe foglalták volna. De nincs ilyen. Ha a Nike ki akarta mondatni a bírósággal, hogy 2028-ig marad a régi szerződés, akkor nekem nagyon nem az jön le, hogy itt lenne bármiféle új szerződés.
Nem úgy volt, hogy már elérte? Még mindig csak ott tartunk, hogy "elérné"?
Az új mezszerződés folyamatosan annak a kontextusában jött elő, hogy ez is egy stabil bevételi forrás, nem csak a magasabb éves bevétel, hanem az egyszeri aláírási bónusz miatt is, ami aztán végképp átlendíti a csapatot az 1:1-es küszöbön. És mindez csak pár nap kérdéseFcBarcelona1 írta: ↑2024.07.24. 07:48:45Ennek semmi köze az új szerződéshez. Azért is lenne nagy fegyvertény, ha Laporta elérné, mert még 4 évig van szerződés, a jóféle Bartomeu büntetési tételekkel (BL elődöntő, bajnoki cím hiánya).
Ez pár hetes hír. Lényege, egyoldalúan nem bontható fel a szerződés, és a Nike nem sértette meg azt.
Elvileg azért pereltünk, mert nem tudtak időben gyártani (ahogy amatőr módon most sem, csak most elrontották a Spotify logót), elestünk a bevételektől, mert nem tudtak "W"-t nyomtatni. Lewandowski nevében 2 is akad.
Már linkeltem.
Ennek semmi köze az új szerződéshez. Azért is lenne nagy fegyvertény, ha Laporta elérné, mert még 4 évig van szerződés, a jóféle Bartomeu büntetési tételekkel (BL elődöntő, bajnoki cím hiánya).gránit írta: ↑2024.07.24. 00:05:08Ahogy azt korábban megjósoltam, blöff volt, hogy a Liga szíve megessen rajtunk, és azt a bekamuzott összeget is beleszámolják a bevételeink közé, hogy sávot léphessünk az átigazolások terén.
Nincs semmilyen új megállapodás, 2028-ig marad a szerződés.
https://www.sportcal.com/sponsorship/ba ... ough-2028/
https://www.mundodeportivo.com/us/en/so ... e-nrt.html
Húha. A nyári szünetben figyelmetlen voltam, vagy hogyhogy nem kapott ez a hír sokkal nagyobb nyilvánosságot? Ez nagyon súlyos, hogy a vezetés pénzügyi géniuszáról tanúskodó varázslatos álom-mezszerződés valójában bíróságilag bizonyítottan egy nagyon amatőr Laporta-féle zsarolás, ami a csapat anyagi lehetőségeit veszélyezteti....gránit írta: ↑2024.07.24. 00:05:08Ahogy azt korábban megjósoltam, blöff volt, hogy a Liga szíve megessen rajtunk, és azt a bekamuzott összeget is beleszámolják a bevételeink közé, hogy sávot léphessünk az átigazolások terén.
Nincs semmilyen új megállapodás, 2028-ig marad a szerződés.
https://www.sportcal.com/sponsorship/ba ... ough-2028/
https://www.mundodeportivo.com/us/en/so ... e-nrt.html
Ahogy azt korábban megjósoltam, blöff volt, hogy a Liga szíve megessen rajtunk, és azt a bekamuzott összeget is beleszámolják a bevételeink közé, hogy sávot léphessünk az átigazolások terén.