Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Töltsdd le a NSO Online-ról a szurkolói füzeteket,és mindenre válasz kapszlionelmessi19 írta:Köszönöm a segítséget, kiváncsi leszek, mit kezdenek majd egy erősebb csapattal!?
Mikor lesz, h játszanak: Sevillával, Celtáva, Valenciával, vagy Atleticoval?
Reméles bevállsz jósnak Rapika! Minden Barcás ezért szorít!Rapika írta:Jójó,emiatt nem kell offolni!![]()
Megmutatta szezononként!![]()
Mi meg majd 3 év múlva így mutatjuk:
04-05,05-06,06-07,07-08,08-09![]()
olvastam...de belementem számszakilag...sorry.RMCF, elötted lévő hsz-t olvasd el néha nyugodtan
már mi is megszoktuk hogy elferdítik a tényeket velünk szemben mert ez volt eladható hír a médiában.3 évet akartam irni, de a hiradoban mindenhol azt hallottam, h elmult 4 év... "hozzászoktam" de tök mind1...
nyert már ötször egymás után a madrid, nekünk meg asszem négy volt zsinórban a legtöbb. eddig legalábbis.Petixy írta:Mikor volt olyan hogy a real 5x nyerte meg zsinórban?Vagy legalább kétszer mikor nyerte meg egymás után?Életem során nem hiszem,pedig nemvagyok 14éves
Így igaz!Épp ezért nem lehet így játszani hosszú távon...márpedig egyik pillanatról a másikra nem fogtok tudni átállni... Exclamation
Abba azért még belefért egy Bl..egy Világkupa...egy Primera D bajnoki cím....elmult 4 évük 1 vicc...