Ezt adom. Még azt is kevésnek tartom, ha marad Lewandowski-Roque, de azok után, hogy Roque-val nem számolnak, tényleg égető kérdés.
Bizony. A 16 regisztrált játékosban pedig benne van Romeu és Pena, akik nagyjából mínusz embernek számítanak, valamint Araújo, akit nagyon sokáig nélkülözni fogunk. Most hivatalosan decemberig, a tapasztalatokból kiindulva ki tudja, meddig. Ez jelenleg 13 használható ember.Troym írta: ↑2024.07.22. 19:53:0016 fő van regisztrálva jelenleg Cubarsival és Yamallal együtt, inkább innen indítsátok az FM-et!
Nincs a Laligánál regisztrálva Roque, Fati, Torre, EG, Inigo, JAraujo, (Lenglet)
A káosz meg akkora, hogy ehhez képest nem egyértelmű, hogy jöhet-e Nico, de egyetlen távozóról sem hallani, hogy bármi alakulna.
A felsorolt másik hét úriember nagy részével a klub nem számol, hiába számítjuk mi be őket a számításainkba.
A regisztrációktól nem tartok annyira, ebből tavaly is nagy riadalom volt, aztán az utolsó napokban regisztráltunk mindenkit. Szerintem szándékosan húztuk a dolgot, hogy a közvéleményt a Liga ellen hangoljuk. Fermínt szerintem regisztrálni fogjuk.
Szerintem mindképp kéne egy csatár, egy vkp, egy középhátvéd és egy cserekapus, és Cancelo-ért én letenném a 30 misit. Nem lenne jó megint úgy nekimenni a szezonnak, hogy hátha ter Stegen nem lesz sérült. Szórakozunk, pedig simán elmegy egy szezon egy ilyen sérülés miatt. Én megtartanám Martinezt, Torrét és Roque-t (potom évi 3 milliós a fizetése). Faye valószínűleg akkor maradna, ha kap rendes szerződést. Így lennénk 23-an, és még ott lennének a la masiás perememberek Casado, Fort stb, akikből meccsenként hármat nevezhetünk.