Szerintem ez nincs meg benne. Salahban extrém tehetség volt, de valahogy nem jött ki egy darabig. Raphinhában ez nincs meg. Bekadhatna kicsit több távoli lövése, ezzel nem volt nagy szerencséje/fejben nem volt jó, korábban is sokat lőtt belőle, meg most is lőtt a braziloknál. Ebben fejlődhet még, meg 1-2 ziccerrel többet belőhet, de ennyi. Nála az a csoda, hogy ezzel a közepes adottságaival odáig felküzdötte magát, hogy egy top csapatban húzóember tud lenni. Viszont nem egy szerencsés ember, Yamal és Gündogan van a két posztján. Ha amúgy meg is tudná, úgy nem fogja megrázni magát, ha csere lesz.fanbarca írta: ↑2024.07.22. 13:59:55Szerintem ő még mindig messze van a potenciáljától. Én még azt is elképzelhetőnek tartom (persze nem adok rá nagy esélyt), hogy ilyen Salah mód megrázza magát s teljesen kivirágzik. Ha belőni 3-4 szabadrúgásgólt, gyorsan nőne az ázsiója. Ezek a dolgok gyorsan változhatnak (lásd James-t az idei Copa-n).
A közöség szemében meg nem ugyanaz, hogy a bal lába nagyokat tud villanni, meg zseniálisan lát, mint az, amikor valaki átcselezi magát 3 emberen. Előbbi ugyanolyan hasznos, de utóbbira hördülnek fel, és arra fognak emlékezni, mert abban látszik, ahogy zsong a tehetség a játékosban. Tavaly kérdés nélkül jobb játékos volt, mint Yamal, nem is kevéssel, de a közönség nem rá fog emlékezni. Yamalnak elég 2 cselsorozat ehhez, Raphinhának meg 3 gólt kell lőnie egy BL párharcon, hogy megemlítsék. Ő név sosem lesz.
Igazából nem lepne meg, ha a nyár utolsó napja környékén átigazolna végül egy PL klubhoz. Neki elismerés kell, és játék, ezt nem fogja bírni. Azok után, amit Xavi elég igazságtalanul művelt vele, és még azt sem nagyon bírta fejben, hogy mindig elsőként lecserélgették, nem hiányzik neki, hogy rendre padról szálljon be. Szerintem sajna végül távozni fog.
Nagy gáz lenne, mert ez Yamal karrierjének a még nagyobb veszélyeztetését jelenti, ott marad üresen a poszt, egy Ferránnal, aki az év kétharmadában teljes homály. Ha távozna, mindenképp hozni kéne a padra helyette valakit olcsón. Vagy bízunk abban hogy Flick alatt megtalálja Torres a Barca előtti válogatott/City formáját, és elég lesz cserének. Sajna az ő távozásáról még pletykák sincsenek.