A hírek (MD, Sport) szerint prioritás Nico Williams. Jövő héten meg lehet kötni. (De hol az 1/1?)bence0330 írta: ↑2024.07.21. 12:09:45Olmo kivásárlási záradéka több forrás, köztük Romano szerint is ma éjféllel lejár. Szerintem megússzuk. United, Arsenal, City, Pool, BM is érdeklődik, ilyen versenyben egy 26 éves, még 3 évig tartó szerződésű, friss EB-győztes gólpont-királynál kizárt dolog, hogy a záradék nélkül meg tudjuk szerezni 80-90 alatt, az meg már remélem már annak is sok, aki szerint őt ide kéne hozni, és koncentrálhatunk végre fontosabb dolgokra.
Utána Merino. Fix és változók volt az eredeti hír, vagy egy védő az Atleticoba tartó Le Normand helyére.
Felgyorsították a Cancelo féle tárgyalásokat, eredeti hír szerint 20 alatt kérnek, mi kölcsön+ kötelező/vételi opcióban gondolkodunk. Cancelo elutasította a Szaúdi, olasz ajánlatokat, a MC szabadulni akar tőle.
És legvégül Olmo, ehhez távozók is kellenének a hírek szerint. Azért tettünk hivatalos ajánlatot, hogy pár hétig húzzuk. Romano szerint a Lipcse hálás Olmonak, ezért elengedik. A Sport és Romano szerint a kivásárlási ára körül. A Barca elvileg 50+10 változókat ajánlott.
Olmo statjai
Tkp 131 34 gól 31 gólpassz
Bal szélső 43 meccs 14 gól 15 gólpassz
Jobb szélső 42 meccs 6 gól 14 gólpassz (TM)
Azért ez elég jónak tűnik, majdnem minden 2. meccsen gól, vagy gólpassz.
Igaz teljes karriert (horvát 2, ifi, figyelembe véve rosszabb, úgy látszik későn érő)
Csak azok a fránya sérülések.
Én elhoznám Luukot, olcsó csere csatárnak, tavaly a holland bajnokság legjobbja volt. Ebben Gránittal egyetértek, ha kell a gól, mehet az ívelgetés a 2 toronyra

Nekem nagyjából mindegy kiket adunk el.