Kicsit mindenkivel egyetértek. Szerintem Olmobol lehetne egy kiemelkedő játékos is, ha nem lenne ennyire sérülékeny. Ezért aggódok az átigazolása miatt.Troym írta: ↑2024.07.20. 18:23:47A keretfeltöltést nem 60 milliós igazolásokból kell megoldani. Hogy Wirtz, vagy Musiala, azt rábíznám az edzőre, de kell egy világklasszis. Olmo jó játékos, de nem az a szint, aki egymaga hátára kapja a csapatot a nehéz időkben. (Williams sem az) De rotációban egy játékos Pedrivel / Raphinhával stb túl nagy "luxus" bőven elég, ha a 6. számú középpályás az utánpótlásból érkezik.
Igen, összegezve a minőséget hiányolom a kezdőcsapat bizonyos részein. Ha még a gálakezdőnk sem elég erős, akkor nagyon nehéz bízni valami sikerben.
Remélem erre odafigyelnek a szerződésekben, ha ilyen hosszúakat kötnek, ami az FFP miatt van. Ennyi idő alatt amortizálják az árát.
Szerintem elfogadták, hogy klasszisokra egy darabig nem lesz pénz. 120+változók Wirtz, Musiala, Osimhen, Kvara, Leao stb. Remélem tudnak alkudni az árakból, (pl. 40-50+ változók) és akkor a 3 kijön egy kiemelkedő játékos árából. Én klasszist nem mondanék, láttuk Griezmann, Coutinho vagy éppen Hazaard mire vitte.
Lehet célszerű nagy nevek helyett csapatot építeni, mint a spanyolok, vagy az argentinok.
Lewy (őt kell majd pótolni)
Nico/-Olmo/Pedri-Yamal
Merino-Gavi
Szerintem ez a 2(3) játékos végre kreativitást és cseleket hozhat a játékba, és reméljük rengeteg kialakított helyzetet.
Világklasszinak pedig építsük fel Yamalt.
Szerintem Nicoban és Olmoban is ott van bőven a potenciál, ha nem is klasszis, de egy kiemelkedő szintre.