Ugyanakkor azt hiszem, értem Troym logikáját, majd kijavít, ha máshogy gondolta. Mindenképpen egyetértek azzal, hogy elsősorban a minőséget kell nézni. Ne mulasszuk el egy világklasszis leigazolását, csak azért, mert azon a poszton van két egész jó játékosunk. Mert a két egész jó játékossal nem fogunk felérni a csúcsra. Nem a mennyiség a legfontosabb. Az is nagyon fontos, de nem a legfontosabb. Éppen ez a logika lehet Olmo leigazolása mögött. Jobb, mint Pedri? Jobb. Akkor nincs kérdés. Raphinhával kezdhetne is Olmo. Pedri, Fermín rotációban, Gündogan inkább a mélységben, Németországban általában inkább ott játszott.
Wirtz-et sokkal inkább a Real Madridhoz rebesgetik.
https://www.football-espana.net/2024/07 ... z-transfer
Olmo leigazolásának szándéka mögött meg pont ugyanaz a logika húzódik, hogy a minőség a legfontosabb. Ha jobb, mint a jelenlegi embereink, akkor le lehet igazolni. Engem továbbra is az aggaszt, hogy ki fogja majd ebben a csapatban konstansan termelni a gólokat.
Ezzel egyetértek. El kell felejtenünk az ennyire hosszú távú szerződéseket. Ha az illető nem válik be, a nyakunkon ragad. 3-4 éveket kell adni.Ronaldinho&Barca írta: ↑2024.07.20. 17:50:20Az oké hogy Olmo jó játékos, nem tudom nekünk mennyire lenne fit, de az ilyen 5-6 éves szerződés ötleteket felejtsük már el a francba, ezzel megy csődbe egy klub. Messin, Iniestán, Xavin, Puyolon kívül volt bárki aki kitöltötte? Rá kell menni Nicora, hol tart az ügy? 2 hónapja tuti a biznisz, de még semmi..