A nap fénypontja!
Lamine Yamal is a beautiful overkick Goal but can we talked about Dani Olmo trivela assist first,OMG ❤️❤️Visca Barca |Arsenal| |Man U| |Raphinha| pic.twitter.com/Ir815qgLyJ
— y-BOB 1 (@7DayzFnS) January 25, 2026
Én személy szerint Guirassyban nem látok olyan sokat. Igazából egy jó szezonja volt 28 évesen és a válogatottban sem remekel (18/3 nem a legfényesebb egy center számára). A Nice-ben és Remmes-ben is csak ilyen 9-10 gólos szezonjai voltak, ennyit szerintem Pau Victor vagy Roque is röhögve lehoz. Hogy a tavalyi év egy fellángolás vagy egy kezdet volt az még nagy rejtély, de szerintem inkább az előbbi, legalábbis a mi helyzetünkben közel 20 milliót kiadni nagyobb eséllyel kockázat. Inkább akkor a brazilt kellene megtartani.Troym írta: ↑2024.07.23. 12:05:13Youssef En-Nesyri to Fenerbahçe, details now sorted and here we go!
Sevilla will receive fee in excess of €20m for the Moroccan striker.
20 millióért meg kellett volna szerezzük, 16 gólt csak összeszedett a Laligában. Szerintem a második elszalasztott esély cserecsatárnak Guirassy után.
Mit szándékozunk tenni, ha Roque is megy? A 37 éves Lewa játszik le 55 meccset?
Egyik olvasatban igen, de ezeknek a gyerekeknek egy része igazi esélyt kap, hogy megvalósítsa az álmait és egy random spanyol / görög / magyar falu sokadosztályú csapatában nem kapná meg azt a képzést, ami számára a legelőnyösebb.
Tudom, hogy ezt csinálja mindenki, de attól még lehet ez erkölcsileg kifogásolható.Troym írta: ↑2024.07.23. 13:14:59Minden bajnokság nagycsapatai ugyanazt csinálják szerte a világban, mert országon belül máshogy mennek az "igazolások" 16 alatt.
Kvázi az iskolába / akadémiára veszik fel a gyerekeket, minden alkalommal szülők kezdeményezik, de minimum jóváhagyják. Te is elküldheted bármelyik középiskolába és kollégiumba a gyereked, itt is ilyesmi történik.
Minden bajnokság nagycsapatai ugyanazt csinálják szerte a világban, mert országon belül máshogy mennek az "igazolások" 16 alatt.
Azért szerintem az is megérne egy kérdést, mennyire etikus tizenéves srácokat ingyen igazolni, gyakorlatilag lerabolni kisebb csapatok tehetséges ifijeitTroym írta: ↑2024.07.19. 12:54:29Fati 12 évesen került a Masiára Sevillából, Gavi 11 évesen a Betisből, Cubarsi 11 évesen a Gironából, Fermin 13 évesen a Betisből én nem látok sok eltérést. Talán annyi, hogy Fort és Yamal sokkal korábban került a csapathoz ők 7 éves koruk körül kerültek a klubhoz, de ez kb elhanyagolható.
Na ott látszik, hogy a 10-14 éves kölykök "igazolása" viszont jól működik.
Szerintem igen. Cél a minél szűkebb keret. Szerintem amúgy még Lewandowski-Roque is kevés lenne. Egy fogatlan oroszlán és egy még semmit nem bizonyító tini. Aztán még ennyi sem lesz.
Fati 12 évesen került a Masiára Sevillából, Gavi 11 évesen a Betisből, Cubarsi 11 évesen a Gironából, Fermin 13 évesen a Betisből én nem látok sok eltérést. Talán annyi, hogy Fort és Yamal sokkal korábban került a csapathoz ők 7 éves koruk körül kerültek a klubhoz, de ez kb elhanyagolható.
Én nem vagyok annyira pesszimista, ki lehet jó üzleteket fogni. 5-6 éves bizniszek már, de Araujo és Pedri szinte bagóért jött, aztán mi lett belőlük. Ez a Darvich gyerek aki a németeknél a korosztályanak egyik legnagyobb tehetségeként van számontartva szintén 2,5 misiért jött.

Pont ezen gondolkodtam én is. Az angol csapatoknak mindent lehet. Az MLS-ben pályára lépett a valaha volt legfiatalabb játékos. Talán még 15 éves sincs. Erre a MCity már rég leigazolta.
Számomra dühítő, hogy egyeseknek mindent lehet. Todibo kapcsán nemrég linkeltem, hogy megtiltották a MU-nak, hogy a szintén INEOS grouphoz tatozó Lilletől megvásárolják, említették Savio tilalmát is. Hoztak is erre egy szabályt, hogy nem vásárolhatnak a klubok ugyanahhoz a tulajdonosi körhöz tartozó kluboktól, hogy elkerüljék a gyanús pénzmozgásokat. Erre a City 25 millióért leigazolja Saviot. Gondolom a fizetésüket is úgy kapják, mint Mancini. X millió, szakértésért a sivatagban egy hétre 10* X millió. Na ennyit a Fair Playről.bence0330 írta: ↑2024.07.18. 21:26:43A szintén odatartozó Gironából visszatérve.tatesz1990 írta: ↑2024.07.18. 21:24:31Nagy spíler a Man. City! Hivatalosan is megvették Saviot, akinek 50 millió a piaci értéke, 25 millióért a szintén City Group tag Troyestól!!![]()
Lerendezték kicsiben.
![]()
A szintén odatartozó Gironából visszatérve.tatesz1990 írta: ↑2024.07.18. 21:24:31Nagy spíler a Man. City! Hivatalosan is megvették Saviot, akinek 50 millió a piaci értéke, 25 millióért a szintén City Group tag Troyestól!!![]()
Csak annyit tudnék hozzátenni, hogy na ilyenkor villoghatna a FIFA a Financial Fair Play-jel, ha a leghülyébbeken kívül nem játszaná ki mindenki ezeket. A részleteket nem ismerem teljesen, de mint minden, ez is színültig lehet okosságokkal, lásd a Chelsea-t, ami 10 évre lebontva építi be a könyvelésébe a költségeket. Nem mondom, hogy pl. a Wolves vagy a Brighton nem tudná ugyanezt megcsinálni, de a budget poolt azért nézzük már meg a kettő között...ocsike83 írta: ↑2024.07.17. 15:46:08Sajnos nagyon durva, hogy van a Real és a PSG, meg kb az angol 10. helyezettig bárki, aki el tudja vinni a fiatal tehetségeket.
Még 2 egyeneset nem rúgnak a labdába, már 50-60 milliók.
A Chelsea zsákszámra veszi a dél-amerikai fiatalokat. Esély nincs a húsosfazékhoz odaférni....
Jelen esetben az 50-60-at a francia srácra értettem.davi10 írta: ↑2024.07.17. 15:59:54Ez így nem teljesen igaz. Bergvall-ról 10, Güler-ért 20 misi ellen maradtunk le. Egyiket se 60 misiért vitték el előlünk.ocsike83 írta: ↑2024.07.17. 15:46:08Sajnos nagyon durva, hogy van a Real és a PSG, meg kb az angol 10. helyezettig bárki, aki el tudja vinni a fiatal tehetségeket.
A Chelsea zsákszámra veszi a dél-amerikai fiatalokat. Esély nincs a húsosfazékhoz odaférni....
Ez így nem teljesen igaz. Bergvall-ról 10, Güler-ért 20 misi ellen maradtunk le. Egyiket se 60 misiért vitték el előlünk.ocsike83 írta: ↑2024.07.17. 15:46:08Sajnos nagyon durva, hogy van a Real és a PSG, meg kb az angol 10. helyezettig bárki, aki el tudja vinni a fiatal tehetségeket.

Sajnos nagyon durva, hogy van a Real és a PSG, meg kb az angol 10. helyezettig bárki, aki el tudja vinni a fiatal tehetségeket.Chino írta: ↑2024.07.17. 13:21:51Leny Yoroért a Real hiába nyújtott be újabb ajánlatot, gyakorlatilag már a MU játékosa. A Lille 62 millió eurót kapott a védőért és már az angolokhoz utazik, hogy átessen az orvosi vizsgálaton. (The Atletic)
Elég meredeknek néz ki a helyzet a Reálnál. Jelenleg van Militao és Rüdiger, meg mellé a Granadából visszatérő Vallejo a két középső védő posztra.
Legalább két játékos kellene még nekik és nem is csak perememberek.
Lenglet, Garcia, Faye és Marmol játékjogának 50%-val kisegíthetjük őket darabja 50-értChino írta: ↑2024.07.17. 13:21:51Leny Yoroért a Real hiába nyújtott be újabb ajánlatot, gyakorlatilag már a MU játékosa. A Lille 62 millió eurót kapott a védőért és már az angolokhoz utazik, hogy átessen az orvosi vizsgálaton. (The Atletic)
Elég meredeknek néz ki a helyzet a Reálnál. Jelenleg van Militao és Rüdiger, meg mellé a Granadából visszatérő Vallejo a két középső védő posztra.
Legalább két játékos kellene még nekik és nem is csak perememberek.
Roque 30+10 (regisztráció) volt 5 millió/félév részletekben. + 30 bónusz jöhet össze
Szerintem feküdne a Barcába. Roque 60 helyett lehet, hogy többre mentünk volna.. de nagyon akartunk vkit. Csak jöjjön..FcBarcelona1 írta: ↑2024.07.16. 11:30:23Áthozom ide. Julian Alvarez távozni szeretne a MC-ből.
Régi pletyka, de most Cesar Luis Merlo (passz a megbízhatóság) arról ír, hogy az Atletico közel áll a szerződtetéséhez, 100 millió körül. Morata a Milanhoz tart.
Az Atletico tartozása 531 millió, 372 milliós éves bevétel mellett. Átfűzve a hátország topicból, ők kiket adnak el 100 millióért 1az1-ben? TM szerint +8 millión állnak, már csak 92 kell nekik
Kedvelem őket, de azért Alvarezt szívesebben látnám a Barcaban.