gránit írta: ↑2024.07.20. 08:25:14
Pénz az van, csak engedély kell a Ligától. Ha az megvan, bármikor röpködhetnek a százmilliók. És persze megint nem azokra a posztokra, amelyekre szükség lenne.
Nemrég arról írtak, hogy hitelt akarunk felvenni. Gazdasági beszámolóban tavaly 300 (tavalyelőtt 100) millió volt a profit, nemrég kérdeztem is, hogy szó sincs arról, hol ez a pénz. Szerintem igenis lényeges, ha eladtuk a közvetítési jogokat, a socioknak erre kellene rákérdezni, nem stand up-olni, mint Fontnak.
Hát azt az edző, és a vezetőség dönti el, mire van szükség.
Neymar óta nincs bal szélsőnk, szóval szerintem az a legfontosabb, Nico jónak tűnik.
Iniesta óta nincs kreatív kp-unk, Olmo is jónak tűnik, és ne felejtsük el, az MC hajt rá a hírek szerint De Bruyne helyére, és a Bayern.
Valószínűleg ő lenne a csere jobb/bal szélső is.
Persze nekem is bajom van vele, hogy sérülékeny, meglátjuk mi az ára vége, ha lehet tárgyalni, 40+20 nem rossz.
Erre a posztra is elvileg Simons Bayern kölcsön +90, Wirtz, Musiala, Bellingham 100+
Ha ráfogjuk, hogy erre a pozícióra ott van Pedri, Gündogan, (szerintem ők inkább kp-sok 6-os poszton)Raphinha, Gavi,
Akkor vkp-s posztra is ott van De Jong, Romeu, Casado, Bernal, Gavi, Gündogan, Christensen, Garcia és Merino?

Igaz valószínűleg ha Olmo jön, Raphinha távozhat.
2. számú pivot posztra csak le tudjuk akasztani Merinot vagy Rabiot.
Vkp-s poszt biztos, hogy fontos lenne, de Kimmich 50 körül, 20 milliós bruttó fizetéssel, és egyedüli Pivotként nem hiszem, hogy elég jó. Onana szerintem felejtős, nem is vkp-s, egy gyengébb Kessie.
Zubimendi esetleg, de továbbra sem akar távozni.
Én Ugartera szavaznék, ő hozza a megfelelő számokat védekezésben, elvileg 60 millió és a MU-ba tart.
A lényeg, hogy Flick ha ragaszkodik a 4231-hez, nem kell tipikus vkp-s, tkp-s annál inkább.