Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025
Akkor még rakd hozzá ehhez a csapathoz Gavit, Baldét és Cubarsit, meg később esetleg Fermint... Készül egy új aranygenerációFcBarcelona1 írta: ↑2024.07.15. 09:20:16Győzött a foci.
Argentína Copat
Spanyolország EB-t nyert.
Minden elismerésem De La Fuentenek, ettől voltak sokkal erősebb spanyol válogatottak is, mégis veretlenül, a legnagyobbakon keresztül nyerték meg. Azért szükségük lenne egy minőségi középcsatárra a VB-ig. Williams jöhet is a Barcaban, egyébként őt választották a döntő legjobb játékosának. A gólján kívül nagy melót tett bele, rengetegszer visszament védekezni, besegíteni Cucurellanak Saka oldalán, amire szerintem nagy szükség volt, mert Foden is gyakran onnan indult az előző meccseiken.
Nálam Yamal a torna legjobbja, 1 gól 4 gólpassz, ő az első játékos az EB-ken, aki a 8,4 között és a döntőben is gólpontot ért el. Nem gondoltam volna szezon elején, de óriási dícséretet érdemel, kerüljék el a sérülések, és ne szálljo el. A befejezésekben azért javulnia kell.
A minőség hiányában csapatként tudtak együtt játszani, ami az angolokról nem mondható el. A spanyol válogatott ebben, és a drirekt focijában példát mutathat a Barcanak is. Most még jobban bennem van a mi lett volna ha érzés az utóbbi 10 év tiki takája kapcsán, mind a válogatottnál, mind a Barcanal. Azért ott a remény a spanyolokat elnézve, hogy a Barca is képes lesz minőségi, és tetszetős focit játszani, még ha nem is Messik, Iniestak, Xavik, Busquetsek és Suareznek alkotják a csapatot.
Persze,leírni nem lehetett őket, de szerintem a németek kiegyensúlyozattabbak, a franciák pedig minőségibbek voltak (az angolok szerintem semmilyen szempontból nem voltak favoritok, banán ág és szerencse kellett nekik a döntőig, egy csoportban szerintem ez a csapat az 5-6helyen végzett volna.)Bob_Marley írta: ↑2024.07.14. 23:02:21Ne felejtsük mennyire stabilak voltak a selejtezőben is, tét meccsen régóta veretlenek. Értetlenül olvastam itt a fórumon is,hogy milyen sokan leírják őket. Eredményeik kimagasloak jó ideje. És be is értek a célba, mondhatni 19re lapot huztak és jött a 21-es (Oyarzabal)
Azért nem egy meglepetés győztes. Franciák,angolok voltak a szuper favoritok, de közvetlenül utánuk spanyolok az eredményeik okán. Ne felejtsük mennyire stabilak voltak a selejtezőben is, tét meccsen régóta veretlenek. Értetlenül olvastam itt a fórumon is,hogy milyen sokan leírják őket. Eredményeik kimagasloak jó ideje. És be is értek a célba, mondhatni 19re lapot huztak és jött a 21-es (Oyarzabal)

Valami nagyon komoly különórákat kellene számára minél előbb kitalálni és elkezdeni....Bob_Marley írta: ↑2024.07.14. 22:42:32Kicsit jobban koncentrálna ilyen helyzetekben Yamal...rengeteg ilyen lehetőséget elront. Meccslabda volt