Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Lőtt onnan gólokat, de abszolút balszélen jött fel és robbant be, és lőtt rengeteg gólt még a sérülése előtt. Szeret befelé húzni, nem cselgép, de 1-2 mellett el tud siklani úgy a 16-os sarkáig, és onnan több helye van kicsit mint centerben, el tudja lőni, és jól lő(tt). Az is sokat mond, hogy ő maga sem akar centerként játszani, nem érzi ott jól magát.gránit írta: ↑2024.07.14. 14:24:15Nem azért írtam, mert nem játszott volna korábban szélsőt, hanem azért, mert egyrészt korábban sem ott volt a leghatékonyabb, másrészt ő már kb sehol nem hatékony. Egy Brightonnak nem kellett. Egy Brightonnak...
Még centerben volt a leghasználhatóbb. 2022-2023 utolsó fordulóiban egészen megrázta magát, és jól érkezett középen. Ez a szélsőzés az ő esetében is inkább a mi hülyeségünk volt (meg vagyunk veszve ezért a szélsőzésért, még Roque-t is simán odarakjuk), középcsatárként még használható is volt.
https://www.youtube.com/watch?v=21yX3WV3ac0&t=123s
https://www.youtube.com/watch?v=mccGTTD-drY&t=64s
Fati nálunk világéletében balszélső volt. Minden oldalon a hivatalos posztja left winger. Spanyol válogatottban kizárólag az volt, 10/10, nálunk 84 meccsen volt balszélső, összesen 21 meccset töltött más posztokon vegyesen, U19-ben hetet a kilencből balszélsőként töltött.
Nekem nem tűnt ő annyira flegmának, volt valami az arcára írva, ez tény. Róla azt gondolom, ha elérné az eredeti Fati játéknak csak a felét, akkor is több, mint bármilyen Ferran, de majd Flick eldönti.
Na végre nem SR az, aki lenyűgözi az új edzőt
Az a szomorú, hogy lehet, hogy Fati ebbe magától is bele fog menni, szerintem ő is érzi, hogy a teste nem bírja a topligás terhelést. Közel-keleten vagy amerikában meg el lehetne lötyögni, sztár is lehetne szinte, focizhatna legalább, mert tényleg a Brightonba sem fér már be azok után, hogy Mbappé fő vetélytársának volt kikiáltva. Nehéz lehet ezt feldolgozni.
Szerintem sajnos más lehetőségünk nem is nagyon lesz.
Kérdés mi a hosszú idő, egyelőre még csak olyan hírek vannak, hogy idén már valószínűleg nem fog játszani, tudtommal hivatalos nyilatkozat még nem volt az ügyben. Bízom a legjobbakban, nagyon sajnálom a srácot. És talán nála annyira nem is vagyunk hibásak, a betises csávó egyszerűen eltörte a lábát. Tényleg elkezdett jól mozogni és gólokat is rúgni.
Csere. De Mitoma a posztján az egész PL egyik, ha nem a legjobbja, nem gondolom, hogy a Brighton volt Fati számára a legjobb ötlet, pont emiatt, Mitoma szerintem a következő évet nagyon elit klubban fogja már megkezdeni. Csere főleg, ma beállt, és azért szépen megkreált egy gólt, a másodikat.
Mindenki(?) tanulta középiskolában fizika órán Newton törvényeit. Az egyik kb. így hangzik:"minden test igyekszik megőrizni nyugalmi helyzetét, amíg rá külső erő nem hat."