tatesz1990 írta: ↑2024.07.14. 13:40:00
Az Atalantában pontosan azt csinálta, emiatt vette meg a Milan.
Kíváncsi voltam a karakterére, ezért kerestem korábbi cikkeket.. The ultimate modern midfielder! The total midfielder!.. ezek a címek jöttek szembe..
Ő egy elvesztegetett lehetőség volt a Barcának. Kellene minden keretbe egy ilyen játékos, ahogy egy Luuk de Jong, Muriqui, Weghorst féle aranytartalék csatár is!
Hát, azt nem tudom, de tedd fel a kérdést a Milan oldal chatjén, nem kell regisztrálni vagy semmi, és 10-ből 10 szurkoló ugyanazt fogja mondani neked.

Tényleg a mai napig a cikkek alatti kommentekben megjelenik a neve a vkp, stabilitás miatt. Ha rákattintasz a főoldalon lévő első 15 cikk közül arra a párra, aminél sok a komment, tuti találkozol a nevével ilyen kontextusban.
Na, most meg is néztem, hogy ne nézzek ki hülyének, tényleg kettő alatt is ott van.

Néhol csak úgy, hogy de kár, hogy ingyen ment, de olyan keretek közt is, hogy Tonali pont azért romlott le következő évre, mert elment mellőle a stabilitás, mint ahogy DJ is pl. akkor jó, ha ott van mellette Chris, vagy valaki más jól védekező középpályás, ami az Ajaxban és a hollandoknál megvolt.
Atalantában nem láttam, vagy legalábbis nem követtem, passz.
Romeuhoz lehetne hasonlítani stílusban, csak tízszer jobb.
Az nem kérdés, hogy eltékozolt lehetőség volt. De ugye azt legalább megmutatta, amiből a mellékvágány kiindult, hogy a jelenlegi vezetőség foglalkozott az igazi vkp-s kérdéssel, a lehetséges keretek közt. És ez jó jel, kár, hogy épp Xavi volt ott, aki akkor még nem akart ilyet. Utolsó fél évében szerintem elfogadta volna, mikor Christensent tolta fel, addigra ráeszmélt, hogy mégiscsak kéne egy ilyen profil. Rosszkor érkezett, na.
Igen, Look is jó lett volna 75. percben beküldeni fejelni, Lewyt tehermentesítette volna, a fáradt Lewynél még csak nem is lett volna rosszabb, még játékban sem nagyon. De ő jól járt, annyi gólt lőtt előző szezonban, hogy meg sem tudja számolni. Kétlem, hogy visszasírná az ittlétét.
ter Stegen; Baldé - Cubarsí - Araujo - Koundé; - Christensen - Pedri; Raphinha - Olmo - Yamal; Lewy