davi10 írta: ↑2024.07.13. 17:48:48
Többet is mutatott eddig, és egy kicsivel fiatalabb is, mint a másik 2 játékos. Ha olcsón igazolunk PL kiesőhelyes meg másodosztályú csapatból az a baj, ha meg drágábban (bár a mai világban 58 misi egy Nico kaliberért nem számít annak), akkor meg az.
Szerintem jobban járnánk mi egy Nico + Merino pakkal, mint egy Philogene + Onana-val, és mivel Merino szerződése lejár, a Bilbao-val meg szerintem tudunk alkudozni, nem is biztos, hogy sokkal többe kerülne.
Amúgy Philogene-re volt valami opciójuk, nekünk valószínűleg nem 13 misi lett volna.
Egyetértek.
Nagyon elment a fórum ilyen mindent kritizálunk irányba.
Onananak èn örülök is, végre nincs képben. Kessie 2* jobb játékos, és ingyen sem kellett. Engem az EB-n sem győzött meg. Nem típikus vkp-s, kb úgy szerel és szerez labdát, mint De Jong, ami most is kevés mindenki szerint. 2 m magas, és a fejjátéka sem kiemelkedő. Akkor már inkább Merino, mindenben jobb, és tavaly adott 9 gólpasszt, fizikálisan erős és fejjel is jobb, mint Onana.
Philogene passz, én a videókban sem látok extrát, Desire Doue sokkal jobbnak tűnik, elvileg 35-öt ajánlott a Bayern. Nem biztos, hogy ennyi pénzt el tudunk most szórni egy egy szezonos tehetségekre, Philogene nekünk gondolom sokkal többe került volna. A Villarreal vagy 2 éve vitte a Championship év játékosát, a holland bal szélsőt, most meg már a nevére sem emlékszem, össze vissza dobálták kölcsönbe, azt sem tudom most hol játszik.
Schouten is felkapott név lett, mert kidőlt előle 4 kp-s. Statjai sehol nincsenek, közben De Jong van itt kritizálva, milyen 0 játékos, a hollandok elsőszámú kp-a. Csak jobban tudják a szövetségi kapitányai (Van Gaal, Koeman 2*, De Boer)Schouten egyébként 28 éves lesz, és a Bolognaból tért vissza hollandiába.
Lehet Onananal is fel fogunk sóhajtani, hogy de jó, hogy elkerültük. Amrabat semmit nem nyújt, és 30+ milliót kértek akkor érte, a másik szóba hozott vkp-s, Vermeerent vitte az Atletico, van 2 meccse kezdőként, 3 csereként, és whoscored-on a 24 pályára lépő játékosból a 24. Legrosszabb értékelést kapta.
Majd idővel minden elválik. Azért próbáljunk már meg pozitívan hozzá állni a dolgokhoz.