dingdong írta: ↑2024.07.08. 21:07:58
aki szerint a Neymar üzlettel jól jártunk az nem tudom hol él. Ha visszatekerjük a forumot arra az időre már előtte mindenki rettegett attól az ámokfutástól amit abból a pénzből végül tényleg meg is tettünk. Neymar hiánya és azok az anyagi és sport szakmai károk amiket akkor szenvedtünk nagyon sokba kerültek minden létező szempontból. .
Neymar kivásárlási lehetőségének aktiválása, ahogyan előttem is említették már, Neymar kizárólagosan saját döntése volt. A klubnak annyi köze volt hozzá, hogy Ney - ha jól emlékszem az amcsi túrán - elköszönt, összepakolt és helyette megjelent a bankszámlán kétszázx millió.
Ekkora összeg, ha megfelelően vagyok tájékozott, azóta sem cserélt gazdát egy játékossal összefüggésben.
Ezután egy teljesen másik fejezet kezdődött már, aminek egyáltalán nem kellett volna törvényszerűen úgy alakulnia, ahogyan alakult.
Nagyon kedveltem Ney játékát, baromira sajnáltam, hogy elmegy, sőt mi több, simán visszahoztam volna, amikor ez szóba került.
Nem a Neymar transzfer az okozója a sportszakmai károknak.
Van, aki a lottó ötös birtokában romba dönti a saját életét és van aki megfelelően képes élni a lehetőségével.