Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025
Eddig nagy csalódás számomra is, a spanyolok jók, sokat nem engednek nekik, de amikor lenne lehetőségük, akkor is belehibáznak. Megnézzük, a cserék segítenek-e. Sok fél lement.

Sajnos nagyon is hagyja, Kroos is megúszta lap nélkül.
Lehet én vagyok vak, de nekem ma is tetszik amit Niko csinál, de ellenben Yamal nem..bence0330 írta: ↑2024.07.05. 18:50:07Itt van az, mikor egy bírói hiba a játékos egészségébe kerül. Egy sárga+figyelmeztetés után nem kapta volna meg azt a második belépőt. Persze Pedri ígyis-úgyis lesérült volna valamikor, max nem ma.
Ha csak valami enyhe, akkor még jól is járhatunk vele... szurkoljunk.
Nico ma meg sem közelíti az általában hozottakat, nagyon nincs képben.
Egészen hihetetlen, hogy mekkora a bírók felelőssége. Simán megelőzhette volna ezt a brutál belépőt (amiért a saját egója miatt sárgát sem adott...), ha a "sport" lenne a legfontosabb értékrend. Simán ad sárgát, ha beszólnak neki - de semmit, amikor durva sportszerűtlenség után sérül és fél évre kidől egy játékos. Jó lenne már egy egészséges értékrend és egy tisztességes játékfelfogás. De amíg a pénz és a politika a megrendelő, addig semmi jó nem lesz...

Döbbenet egyik belépő sem ért egy sárgát sem, főleg Pedri esete. Szerencsétlen Pedri... ilyenkor szokott fél évekre kidőlni.