Sajnos nagyon is hagyja, Kroos is megúszta lap nélkül.
Amúgy "köszönjük", hogy lerúgta Pedrit, meg a bírónak, hogy ezt büntetlenül megtehette.
Sajnos nagyon is hagyja, Kroos is megúszta lap nélkül.
Lehet én vagyok vak, de nekem ma is tetszik amit Niko csinál, de ellenben Yamal nem..bence0330 írta: ↑2024.07.05. 18:50:07Itt van az, mikor egy bírói hiba a játékos egészségébe kerül. Egy sárga+figyelmeztetés után nem kapta volna meg azt a második belépőt. Persze Pedri ígyis-úgyis lesérült volna valamikor, max nem ma.
Ha csak valami enyhe, akkor még jól is járhatunk vele... szurkoljunk.
Nico ma meg sem közelíti az általában hozottakat, nagyon nincs képben.
Egészen hihetetlen, hogy mekkora a bírók felelőssége. Simán megelőzhette volna ezt a brutál belépőt (amiért a saját egója miatt sárgát sem adott...), ha a "sport" lenne a legfontosabb értékrend. Simán ad sárgát, ha beszólnak neki - de semmit, amikor durva sportszerűtlenség után sérül és fél évre kidől egy játékos. Jó lenne már egy egészséges értékrend és egy tisztességes játékfelfogás. De amíg a pénz és a politika a megrendelő, addig semmi jó nem lesz...
Döbbenet egyik belépő sem ért egy sárgát sem, főleg Pedri esete. Szerencsétlen Pedri... ilyenkor szokott fél évekre kidőlni.
Alig kettős mérce.Sajtóhírek szerint megússza 20.000 eurós büntetéssel, várható volt, hogy nem kap eltiltást.
Viszont a török Demiralt elméletileg 2 meccsre elmeszelték, így nem játszhat Hollandia ellen sem. Ő elvileg a gólöröménél valamilyen török terrorszervezet jelképét mutogatta.
Sajtóhírek szerint megússza 20.000 eurós büntetéssel, várható volt, hogy nem kap eltiltást.
Szerintem már így is annyi. Nem írták pontosan mi, de volt most is egy balhéja talán a sárga lapnál, legalábbis újra valami gyerekes dolgot említettek és hogy ez nem profi focistához méltó viselkedés.bence0330 írta: ↑2024.07.04. 22:40:04Hát nem tudom. Vini kb első meccse volt pár napja a válogatottban, amin brillírozott, azt is a pofozógép ellen, a másik kettőn egy épkézláb megmozdulása nem volt, az összes brazil jobb volt kb nála, asszem az első meccset fejezte be 0 sikeres csellel és talán párharccal, minden nélkül. Savioval lehet jelenleg előrébb lesznek, így legalább nem lesz Savio-Raphinha dilemma sem. Nem ezen fog szerintem múlni a dolog. Nem olyan erősek nevekre a brazilok, de annyira nincsenek is összerakva csapatként. Legalább olyan jók a játékosaik, mint Argentinának, sőt. Nyilván mínusz Messi, bár azért most már annyira ő sem. De ők össze vannak rakva. A brazilok nem. Az uruk meg nagyon egyben vannak. Érdekes lesz.
Ha meg kiesnek, akkor Vini aranylabdájának hála az égnek gondolom annyi. Bellingham is nulla volt az EB-n, de azért aztán csak beollózott egy megmentő gólt. Kicsit őt is sajnálom, mert ő is nagy paraszt tud lenni a pályán, de azért nyilván messze nem Vini szintjén.
Hát nem tudom. Vini kb első meccse volt pár napja a válogatottban, amin brillírozott, azt is a pofozógép ellen, a másik kettőn egy épkézláb megmozdulása nem volt, az összes brazil jobb volt kb nála, asszem az első meccset fejezte be 0 sikeres csellel és talán párharccal, minden nélkül. Savioval lehet jelenleg előrébb lesznek, így legalább nem lesz Savio-Raphinha dilemma sem. Nem ezen fog szerintem múlni a dolog. Nem olyan erősek nevekre a brazilok, de annyira nincsenek is összerakva csapatként. Legalább olyan jók a játékosaik, mint Argentinának, sőt. Nyilván mínusz Messi, bár azért most már annyira ő sem. De ők össze vannak rakva. A brazilok nem. Az uruk meg nagyon egyben vannak. Érdekes lesz.
És Vinicius nem lesz ott eltiltás miatt. Komoly sansz van rá, hogy kiesnek.