Fati esélytelen , hogy elkelljen, ilyen fizetéssel szerintem még 5-10 millió körül sem tudnánk eladni. Most a Fenerbachét dobták be, Mourinho állítólag nagyon szeretné és Mendes és Deco között volt már tárgyalás Fati sorsáról, bár ha mennie kell ő inkább a Sevillát választaná. Az előszezont minden bizonnyal itt tölti, Flick utána döntene a sorsáról, de az FFP miatt úgy tűnik felejtős.Kovbal88 írta: ↑2024.07.04. 12:12:51Félix olcsón kölcsönbe, azért nem lenne rossz, de még itt van Fati és Torres, igazából egyikre sincs szükségünk, nemhogy mindkettőre. Fatit, ha lehetne érdemes lenne eladni, annyiért amennyit adnak érte. Neki lefőtt a kávé. Nico nagyon kellene ide.davi10 írta: ↑2024.07.04. 11:03:52
De Ligt fél lábbal már Manchester-ben van, szerintem vele nem érdemes számolni.
Araujo a tavalyi egy fokkal gyengebb szezonjával együtt is kell a védelembe, Cubarsi, Faye nagyon fiatalok még, Inigo, EG nem szint, Christensen meg Kounde pedig kell középre meg a jobbosra.
Ez a Nico sztori nagyon érdekes, én nem emlekszem, hogy volt-e valaki, aki ennyire pörgött volna. Barca legendák, spanyol válogatott csapattársak, mindenki arról beszél, hogy milyen jó lenne itt, általában azért ezt ki szoktak kerülni azzal, higy más csapatok játékosairól nem beszélünk, de itt szó nincs erről.
Én is hoznám, Felix meg maradhat Madridban. Kimmich-ért viszont ennyire nem mennék, nem hiszem el, hogy ne lenne jobb opció oda a piacon.
Felixet pedig az Atma inkább eladná, aBenfica fizetne érte 20 millió körül, szóval ez is komoly kör lesz, ha újra meg akarjuk tartani.
Torres abból a szempontból jó lehetne, hogy mobilis, a támadósor minden posztján tud játszani, ha Raphinha menne, akkor pedig pláne kellene aa maradása. Főleg a jobboson cserének tökéletes lehet, abban a pozícióban bátran lehetne használni.
Wiefferről még szezon közben volt szó, 25 millió körül lehetett volna megszerezni. Nem láttam annyit játszani, fogalmam sincs megérne-e ennyit.
Amit sajnálok, hogy Vermeerent nem sikerült megszerezni, pedig Xavi kifejezett kérése volt, csak éppen annyit foglalkoztunk akkor Bergvallal, hogy az Atma lecsapott rá. 18 millióért szerintem jó üzlet lett volna.
Remélem Roqué távozásáról már nincs szó, szerencsére egy ideje el is halkultak a hangok ezzel kapcsolatban, világ baromsága lenne ha elengednénk, bármilyen formában is.