Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025

Nem viccelek, ha kinevettek, ámen, de csapatként eddig svájc a legmeggyőzőbb, viszont ez nem azt jelenti, hogy jelenleg bármilyen esélyt is adnék nekik, utána a németek, akiket viszont amíg versenyben lesznek, bárki jön is velük szembe, esélyesnek gondolok.
Nem sok válogatottról mondható el, hogy nemcsak nyerni és valahogy továbbjutni, de játszani is akarnak. Tanítani való, ahogyan Rodri és Fabian kézben tartja a középpályát, de azt, ahogyan a két fiatal az állandó mozgással megbontja a védőfalat, tanítani se nagyon lehet.ElBartimaeus írta: ↑2024.06.30. 23:21:42A spanyolok még mindig nagyon erősnek tűnnek és nem csak a két csodagyerekre gondolok, vagy a 30 fölötti lövésre egy kiscsapat ellen, hanem arra, hogy gyakorlatilag minden meccset olyan szinten dominálnak eddig, másodpercekig tud a labda az ellenfélnél lenni. Georgia szerintem az egyik legszebben és hatékonyabban kontrázó csapat volt az eb-n, okoztak is melegebb pillanatokat, de igazából sose kellett volna, hogy veszélyben legyen a kapu. És mindezek mellett helyzetek sorozatát tudják kialakítani, nagyon jók az elmozgások és sokszor találják meg az üres embert. Egyedül Moratától kapok ágyvérzést, gyenge labdával, lassú, elakadnak rajta a támadások, most nem is rémlik, hogy bármikor is helyzetbe került volna.

Nem vagy elég gyors, láttam, amit láttam

valóban írtam, de gyorsan átfogalmaztam, gondolom @Davi figyelmét elkerülte, vagy pont egyszerre szerkesztettem ő meg reagált.
davi10 írta: ↑2024.06.30. 21:48:35Rodri top. Mikor jár le a szerződése?
Nico is tetszetős, de a gól nem akar összejönni.
Morata meg nagyon gyenge, ennél még a mi cápánk is többet hozna szerintem.
@csaba ha a 45 perc alatt 16 lövést megeresztő spanyolok nézhetetlenek, akkor az angolokra mit mondasz?
De amúgy viccen kívül, szerinted, szerintetek melyik válogatott a legmeggyőzőbb?
Átírtam már a kommentem mielőtt írtál, direkt emiatt. Átfogalmaztam, mire gondolok.davi10 írta: ↑2024.06.30. 21:48:35Rodri top. Mikor jár le a szerződése?
Nico is tetszetős, de a gól nem akar összejönni.
Morata meg nagyon gyenge, ennél még a mi cápánk is többet hozna szerintem.
@csaba ha a 45 perc alatt 16 lövést megeresztő spanyolok nézhetetlenek, akkor az angolokra mit mondasz?
De amúgy viccen kívül, szerinted, szerintetek melyik válogatott a legmeggyőzőbb?

Max a posztján.bence0330 írta: ↑2024.06.30. 21:40:48Asszem a mai nap sem fog engem megingatni abban a hitben, hogy Rodri a legjobb játékos a világon. Legjobb vkp, nagy gólok szerzője, a világ legjobb csapatának legkihagyhatatlanabb játékosa, és egy top válogatott legkihagyhatatlanabb játékosa, aki mellett mindenki jobb játékos. Pazar lövés rosszabbik lábbal megint.