Pep szerintem már százszor direktebb, mint ez az angol válogatott.
"A játék sokkal pozicionálisabb. Mindenki a tökéletes gólt próbálja megszerezni, és szerintem ez Pep hibája. Ezt a szemléletet ő hozta be”
Őőőő és ki is fejtette?Cseri írta: ↑2024.06.30. 19:19:56Várjá',a józan életű,és edzői kvalitásait már kibontakoztató Rooney szerint Pep a felelős.bence0330 írta: ↑2024.06.30. 18:45:08Ennyire egymást nem értő válogatottat tán még sosem láttam. Ha indítás van, tuti akkor megy el a labda, ha a beinduló ember megállt, ha kifelé indul, tuti befelé indul a passz, senkinek gőze nincs, mit fog csinálni a másik. Szerintem lényegtelen most, ki van épp a poszton, ha Palmer lenne Saka helyett, vagy x helyett y, semmi nem változna, szerintem megvan az elmúlt 10-15 év leggyengébb edzője. Játékot tekintve mindenképp.
Várjá',a józan életű,és edzői kvalitásait már kibontakoztató Rooney szerint Pep a felelős.bence0330 írta: ↑2024.06.30. 18:45:08Ennyire egymást nem értő válogatottat tán még sosem láttam. Ha indítás van, tuti akkor megy el a labda, ha a beinduló ember megállt, ha kifelé indul, tuti befelé indul a passz, senkinek gőze nincs, mit fog csinálni a másik. Szerintem lényegtelen most, ki van épp a poszton, ha Palmer lenne Saka helyett, vagy x helyett y, semmi nem változna, szerintem megvan az elmúlt 10-15 év leggyengébb edzője. Játékot tekintve mindenképp.
A VAR evolúciója előttünk fog zajlani, ahogy most is zajlik már.
sansz írta: ↑2024.06.30. 10:55:11Én nem tudom mi történik a fociban,vagy csak én vagyok érzékenyebb, de elképesztő ahogy egy ideje az edzők nyilatkozgatni mernek. Szerintem jogos,ha nyilvánvaló csalásoknak nekimennek, de most trend napokkal később,elvileg lehiggadva kötniük az ebet a karóhoz. Koeman és Xavi nyilatkozat ámokfutásárólbence0330 írta: ↑2024.06.30. 09:47:08Ja, hát a dán edző is csak arról tudott panaszkodni, hogy jajj, hát ez csak 1 centi volt, a VAR-nak nem erről kéne szólnia... ja, és akkor mi a még megengedett les, ha 1 centi nem az?2 már igen? Vagy csak 5? Ez így precíz, és tökéletes, lesnél már csak a tétlen les témája szubjektív, ott akadhat hiba, nehéz kérdés.
azt hittem ritka kivétel, de lassan mindenki így nyilatkozgat.
Amúgy higgadtan tényleg lehet vitatkozni arról,hogy ez a lesszabály ilyen értelemben a foci javát szolgálja-e. Szerintem nem. De az edző persze nem erről beszélt. Azon a kéz szitun pláne nem értem miért akad ki. Tök egyértelmű volt. Másik ezer védő hátracsavarja a kezét fegyelmezetten,a dánnak mégcsak nem is a lendület vitte,egyszerűen fegyelmezetlenül otthagyta. És Istenem, Dánia ezzel a nulla játékkal bírókról beszél? Volt két góljuk és 3 döntetlenjük összesen. Az egész EBn se lenne keresnivalója ilyen csapatoknak.
Amúgy egyre inkább azt érzem, hogy a bírónak a var szobában kéne lenniük, a pályán levő pedig az aszisztens lenne. Lenne mit változtatni
A különbség annyi, hogy a spanyolok sokkal jobban néznek ki csapatként. Náluk a hatékonyság a kérdés, de ma szerintem lesz annyi helyzetük, hogy nagy számok törvénye szerint 1-2 beakad. Angolok viszont szerintem a szlovákokkal is megszenvednek. Azért a továbbjutás meglesz nekik, de 1-0-nál többet nem nézek ki belőlük.bence0330 írta: ↑2024.06.30. 09:47:08
Ma két ugyanolyan meccs lesz kb, két nagy csapat találkozik két oroszlánként küzdő kicsivel, gondolom a játék képe nem lesz nagy meglepetés egyiknél sem. Anglia kiderül, fel tudja-e szívni magát, a spanyolok meg tuti jobbak lesznek, kérdés, jön-e a gól, és hogy Kvara gólig tud-e vinni 1-2 elfutást és cselsorozatot közben.
Én nem tudom mi történik a fociban,vagy csak én vagyok érzékenyebb, de elképesztő ahogy egy ideje az edzők nyilatkozgatni mernek. Szerintem jogos,ha nyilvánvaló csalásoknak nekimennek, de most trend napokkal később,elvileg lehiggadva kötniük az ebet a karóhoz. Koeman és Xavi nyilatkozat ámokfutásárólbence0330 írta: ↑2024.06.30. 09:47:08Ja, hát a dán edző is csak arról tudott panaszkodni, hogy jajj, hát ez csak 1 centi volt, a VAR-nak nem erről kéne szólnia... ja, és akkor mi a még megengedett les, ha 1 centi nem az?2 már igen? Vagy csak 5? Ez így precíz, és tökéletes, lesnél már csak a tétlen les témája szubjektív, ott akadhat hiba, nehéz kérdés.
Így van. Lesnél nincs olyan, hogy ha csak néhány centriről van szó, akkor nem fújják vissza a gólt.Peter írta: ↑2024.06.30. 00:29:31Értem, hogy miről írsz, de a labdában már van chip, így tűpontosan meghatározható minden pillanat, tehát a labda elrúgásának tűprecíz pillanata is.
Ugyanígy a kezezésnél az irányváltozás.
Kicsit off, de beszéltük, hogy Torrest megnyertük.....a főoldali cikkhez annyit tennék hozzá, ha a kapu előtt csak fele ennyire lenne magabiztos és határozott a srác, akkor nyerhetnénk is vele....![]()
Értem, hogy miről írsz, de a labdában már van chip, így tűpontosan meghatározható minden pillanat, tehát a labda elrúgásának tűprecíz pillanata is.
Nem tudom, mire gondolsz, szerintem ilyen nem írtam soha. Arra, hogy ha a pályán született egy döntés, akkor egyértelmű tévedés esetén hívják csak ki? Ha igen, ez az volt. A les az les, nagyobb részt gépileg van meghatározva, az egyértelmű tévedés, a mértéke mindegy ha 3 mili, ha 3 méter, semmi jelentősége, ez egy igen/nem kérdés, nem egy skála.
Na jó, de te meg honnan mondod meg, hogy nem az volt a jó?