Lehet, hogy rossz híreket (nem) olvasok, de hol írnak arról, hogy Cancelo és Felix sem marad?davi10 írta: ↑2024.06.30. 14:47:04Kicsit sok lenne mindegyik távozóról a saját topicjában írni, úgyhogy inkább ide.
Felix engem nem győzött meg, 30 misinél többet nem is adtam volna érte, de nem sajnálom, hogy megy.
Alonso teljesen haszontalan volt, nem fogok könnycseppet ejteni érte.
Cancelo azért más tészta, neki volt egy gyengébb periódusa a szezon végén, sajnos pont a PSG meg a Real ellen, de az egész éves teljesítményét elnézve bőven lett volna még itt helye.
Utóbbi 2 elküldése azért is érdekes, mert Balde mostanában többet sérült, mint egészséges, és így most cseréje sincs. Valle meg J.Araujo nagy kérdőjel, nem lennék meglepve, ha egyikük se maradna meg. Faye ha minden igaz tud a baloson játszani, de ugye neki sincs még egy perce se a felnőttek között, a spanyol 1 azért nem spanyol 3 vagy horvát 2.
A balosra meg akkor gondolom zaklatjuk az Atletic-et Nico-ért, meg ott van az a angol srác a Hull City-ből. Fati-val én nem számolok, Raphinha meg FT meg nem érzik magukat kényelmesen a baloldalt.
Alapból szűk volt a keret, és több hír van a távozókról, mint az esetleges érkezőkről, mostmár azért jöhetne is valaki![]()
Edit: aha, a másik fórumos topikban van, hogy egy darabig szerepelt a hivatalos oldalon, de azóta leszedték