Az a durva, hogy pont pár napja viccelődtünk ezen, hogy Máltai Szeretetszolgálat vagyunk, és néhány napra rá megint jelentkeztünk egy szeretetcsomaggal.Peter írta: ↑2024.06.30. 14:19:22Máltai Szeretetszolgálat "értékesítéskor" és Róbert bácsi "vásárláskor".
Egyébként le a kalappal az amerikai srác és a psv előtt, mert simán megtehették volna, hogy a pozíciós játék elméleti anyagát a továbbiakban is nálunk sajátítsa el a maga számára kedvező "ösztöndíjért" cserébe.
Öntudatosságból és határozottságból kíváló példák álltak és állnak ma is rendelkezésre az öltözőből.
Talán az is nekünk kedvezhetett, hogy Dest nem ragaszkodott annyira magához a város Barcelonához, mint a társai.
Ilyen hozzállással nem csoda, hogy van 1,2 milliárd eurónyi rövidtávú adósságunk. Ha összeszámolnánk ezeket az ingyenes szeretetcsomagokat, ijesztően nagy szám jönne ki. Amikor Eto'o-t lecseréltük Ibárára, és még mi fizettünk, az szerintem minden idők legrosszabb dealje volt, nem csak a labdarúgásban, hanem az egyetemes sporttörténelemben. Hány BL-győzelmet dobhattunk ki akkor az ablakon... Aztán ingyen kisétált Henry, ingyen kisétált Marquez, én pedig nem értettem, hogy mi történik.
Akkor arra is gondoltam, hogy a Real Madrid téglái irányítják a klubot, de ha így lett volna, szerződést bontanak Messivel, és részükről a probléma megoldva. A klubot egyszerűen dilettáns emberek irányítják, már nagyon régóta. Amikor Villa gyakorlatilag ingyen kisétált, emlékszem, rosszul lettem aznap. És még magyarázgatták is, hogy hát így magasabb fizut kap az új klubjában. Nem akartam elhinni, hogy ilyen létezik a világon.
Miközben pedig szidom a vezetőséget, mint a bokrot, arról is meg vagyok győződve, hogy ha nem Laporta lenne az elnök, már rég összeomlott volna a klub. Mielőtt Rakitic ingyen kisétált, egyes szurkolók azt mondták, fizetnünk kellene az új klubjának, hogy felszabaduljon a bére. Lehet, hogy még Bartóéknak is meg kell köszönnünk azt, hogy az elvárásokhoz képest még ők is visszafogottak voltak.
Nagyon kíváncsi vagyok, hogy Laporta blöffje mennyire puhítja meg a Ligát. Ha idén sem igazolhatunk pénzért, cserékben kell szerintem gondolkodnunk.