Troym írta: ↑2024.06.27. 14:20:09
Chino írta: ↑2024.06.27. 13:34:01
Nem tudom mennyire lesz neki ez sikeres,
Az egyik serpenyőben ott a Barca tartalékcsapata (harmadosztály), 50.000 Euró éves fizetés, 0 lehetőség nagycsapatba kerülni (ezt láthatta Lewy, Ferran, Roque mögött), de ha aláír 1000 milliós kivásárlási záradékot, akkor kap 2 millió Eurót évente és nyomhatja tovább a spanyol harmadosztályban, ahonnan nincs semmi előrelépés akkor se, ha jól játszik ld. Pau Victor esetét, aki 39 meccsen 20 gólt lőtt a B csapatban. (esetleg egy kölcsön valami spanyol kiscsapatba)
A másik serpenyőben ezek szerint háromszor akkora 5-6 milliós fizetés és gondolom folyamatos játéklehetőség Ligue1-ben, de a nyári felkészülés alapján akár a Chelseaben is maradhat, sőt emlékeim szerint a PSV is valamiféle "partner" szóval oda is mehet.
Őszintén szólva nekem is több perspektíva lenne a helyében a második opció.
Jelenleg a nagycsapatban van egy Lewy, akinek valószínűleg ez az utolsó szezonja, kezdőként legalábbis biztosan, Roque kérdés, azt pedig ki tudja mennyi lehetőséget kapna. Már így is, hogy alig játszott a B-ben pályára lépett 7 meccsen a nagycsapatban, pedig Lewandowski fix kezdő volt.
17-18 évesen pár hónapos Atletices tapasztalattal mi többet szeretett volna.
Ott van Balde, Araujo, most Fort, Casadó, jön Valle, könnyen lehet, hogy Fayé is, mindannyian lehúztak legalább 1 szezont a B-ben, Cubarsi is az Atletic játékosa volt, a fél szezont ott töltötte, az első forduló után regisztrálták hivatalosan az Atleticbe, májusban kapott A-csapatos szerződést.
Attól, hogy nem felnőtt csapatba szerződik még minden lehetősége megvan, hogy játsszon, ahogy az előző szezonban is, sőt jobb is mert így mellette pedig folyamatosan játszhat a B-ben.
Amúgy én nem is látok benne jelenleg annyit, hogy stabil kezdő legyen a jövőben.
Ha kölcsönadják sem vagyok biztos benne, hogy olyan sok lehetőséget kapna. Egy 18 éves minimális tapasztalattal rendelkező kölcsönjátékos nem szokott olyan sok sót megenni. Ha pedig marad akkor a lehetőségei igazán minimalizálódnak. Ha itt egy pályafutását végét járó Lewy, kérdéses Roque és szélsőt játszó Ferran van, ott egy Nkunku, Nicolas Jackson, (visszajön Broja, Lukaku), jön még egy Isak/Omorodion/Jonathan David. Itt mennyi lehetősége lesz?
Ráadásul egy PL egész más történet.
Szerintem ez egy Moriba 2.0 helyzet, 2-3 millió szerintem túlzó is, főleg ahhoz képest, hogy a többiek mennyit keresnek.