Az biztosan nem, erre nem foghatjuk az ilyen ügyleteinket. Sőt, amennyi pénzt elszórakoztunk ezekkel az ingyenes ügyletekkel, Rakitic-ekkel, Suarezekkel, a Griezmann-féle borzasztó döntésekkel, elég nagy összeg jönne ki. Úgyhogy ezek legalább annyira előzményei és okai, mint következményei a helyzetünknek.
Ez esetben Dest nem lenne regisztrálva. Nem foglalta ő a helyet senki elől. Ha a nyakunkon marad, ő maradna regisztráción kívül, ennyi.
Szerintem pont ez az eset bizonyítja, hogy itt nem alkupozícókról van szó, hanem a saját gyengeségünkről. Kicsit már bele is szerettünk ebbe a szerepbe. Tebas az utóbbi időkben már teljesen máshogy nyilatkozott, mint az ezt megelőző években. Talán a Laporta-blöfföknek köszönhetően ("jönni fog a nagy Nike-pénz"). Most azért már nagyon más hangnemet üt meg, mint korábban.bence0330 írta: ↑2024.06.29. 23:09:23És még rosszabbá teszi ezt nyilván Tebas nyilatkozatáradata, amiből az egész világ biztosra tudja, nem csak pletykaszinten, amiből még ki tudnánk színészkedni magunkat egy tárgyaláson. Nagyon jó lenne, ha végre kiszabadulnánk már ebből az ffp csapdából, mert addig az alkupozíciónk kerek 0.
https://www.eurobarca.hu/hirek/nyilatko ... nt-maskor/
Szerintem arról van szó, hogy egyszerűen nem tudunk tárgyalni, ahogy 10 meg 15 évvel ezelőtt sem tudtunk. A PSV kapott tőlünk kölcsönbe egy olyan szélsőt, aki az ő szintjükön nagy segítség. Simán hozták a holland bajnokságot, Dest végig alapember volt, a BL-ben a 16 közé mentek. 10 milliót egy alapemberért simán kifizetnének. Egyszerűen mi vagyunk tehetetlenek.
Szerintem blöff volt, pontosan azért, hogy Tebas-ék megenyhüljenek. Ez működött is. Csak mint láthatjuk, a tárgyalóasztalnál annyira gyengék vagyunk, hogy a megelőző hadművelet sem segített.
"Jön majd a pénz, jön majd", ezzel a kamuval akarjuk megpuhítani a Ligát. "Most még nincs itt a pénz, de majd itt lesz, tessék aztat is beleszámítani."