real_funghi: Akkor néhány észrevétel így hirtelen
1. Real - meccset nézni nem kötelező.
- szeretek meccset nézni és kíváncsi vagyok a realra... a véleményem meg csak elmondhatom róla...
2. Minden Barça-meccs nézhető volt eddig Magyarországon. Nem érzem úgy, hogy a Real-on kellene elverni a port, mert te nem voltál hajlandó keresni egy helyet, ahol SportKlub van.
- sportklubom van és sport1-em... egyszerűen csak sajnáltam, hogy nema legnépszerűbb adón adták a barca meccset, mert sport1 sok lakásban van, ellenben a sport2-vel, vagy épp a sportklubbbal...
3. Ha szombaton lesz Barça meccs, akkor azt a Sport
1 fogja adni, ez már két éve is el lett mondva ezen a fórumon és azóta mindig felmerül a probléma.
- szombaton ismét a real meccsét adja a sport1... de vedd úgy nem mondtam semmit...
4. Levszki elleni meccseteket az Eurosporton láttam másnap. Azt sem értem, hogy miért mi lennénk a hibásak, hogy a Viasat3 és az m1 programjába ezúttal - hangsúlyozom: ezúttal!!! - nem fértetek bele. Ott is nézhetted nyugodtan a párhuzamosan közvetített meccset.
- nem ti vagytok a hibásak, egyszerűen csak elmondtam a véleményem!!! nem a REAL MADRID a hibás!!! így jó???
5. Most szólok, hogy szeptember 27-én 20:30 Viasat3; UEFA Bajnokok
Ligája: Werder Bremen - FC Barcelona (élő). Lelkiismeretfurdalásom lenne, ha Real-meccset kellene nézned megint.
- tudtam róla...
ne legyen lelkiismeret furdalásod!!! inkább nekem lehetne, ha neked megint végig kéne nézned kedvenc csapatod szenvedését...
6. Ilyen hülyeséget, hogy Capello direkt szabálytalanságra neveli a játékosokat... Erre nem is mondok inkább semmit...
- nem azt mondtam, hogy tuti ezt mondja, csak egy gondolat menet volt... a játékosok kitől tanulják ezt a favágást??? mert korábban nem ez volt rájuk jellemző (kivétel persze a diarra-emerson kettős)
7. Remélem, hogy nekem nem fogod azt mondani, hogy fogjam vissza magam, mert akkor hasonló stílusban fogom kezelni a kollégáidat odaát.
- nem mondom nyugi
az csak annak szól, aki olyan stílusban jön ide írogatni! én nem szoktam átmenni ugatni a madridistára, mindíg normális hangnemben írok oda! ezt sztem fordítva is elvárható!!! sajnos (és természetesen akinek nem inge ne vegye magára) páran tőletek ide járnak ku*va anyázni...