Troym írta: ↑2024.06.26. 11:27:40
Ronaldinho&Barca írta: ↑2024.06.25. 22:00:53
Voltak epizódok amikor pisztokul tetszett, agilisan szállt be, veszélyes volt a kapura, volt benne spiritusz, persze szökő évente mikor Lewa a nyugdíjas éveit épp nem a 9-es pozícióban töltötte. Viszont mikor megkapott 1-1 kezdő tagságot, maradandót nem alkotott. Ő szerintem közép-kis csapatok ellen jókat tud menni, de ennél többet én nem láttam bent, de nyilván nem volt csapágyasra játszatva. Mindazonáltal 6 misiért menjen, cselzinél most is megtalálták az arany csapot, gyorsan el is szórják amire csak lehet. Fatinak beletört a bicskája, akkor neki szinte biztos. Jól jártunk.
Guiu kapott 3 bajnki meccsen összesen 73 percet, valamint 2 BL meccsen még 34-et, ezalatt a 107 perc alatt lőtt 2 gólt, de elkönyveljük, hogy nem jó.
Hát magasan van a léc.
Mármint egy ifinek.
Ha Lewa, Ferran, Felix a neved és hónapokig nem mutatsz semmit, nyugodt lehetsz, megtartunk...
Azt már szóba sem hozom hosszabban, hogy neki 2 pályára lépés között eltelt időnként 6-8 hét, nem 3 nap.
Meg még kapott 2 kupameccsen 76 percet gól nélkül, de nem ez a lényeg, nem oszt nem szoroz.
Viszont pontosan az nem teljesen releváns hogy csak minimális játékpercet kapott és lőtt gólt. Ha játszik 10-12 meccsen 500-600 percet és csak 4 gólt lő, sokkal inkább fel lehet mérni, hogy milyen játékos.
A B-ben láttam pár meccsen és ott például annyira nem volt meggyőző, pedig centerként játszhatott. Nem mondom, hogy egy tök átlag, de ha csak ott látja az ember, nem sírna hogy elmegy, pláne nem adna garanciát az első csapatba és 2,5-3 milliónál magasabb fizetést.
Fel lehetne hozni mondjuk azt hiszem a Depor meccset, ahol háromszor inkább a földhöz vágta magát a tizenhatoson belül,mintsem megpróbált volna lőni, és ziccert sem értékesített.
Ezzel nem azt akarom mondani, hogy rossz játékos lenne, de egy szezon a B-ben simán elmehetne neki, főleg 17-18 évesen. Közben pedig bőven kaphat lehetőséget a felnőtteknél.
Nem egy olyan tehetség mint mondjuk Fati vagy Yamal, akiről lerí, hogy túllépi ezt a szintet.
Nekem mondjuk Roque játéka jobban tetszik és ő azért mielőtt idekerült lehúzott már egy teljes szezont profi szinten. Brazil bajnokság, Libertadores kupa, brazil kupa, 45 meccsen 21 gól nem egy égbeekiáltó dolog, de nem rossz, ahogy ilyen idősen már brazil u20-as válogatottban 12/7, felnőtt csapatban is bemutatkozott csak sajnos egyből utána jött a sérülés. Szóval ilyen idősn, azért ő már mutatott valamit.
És arról se felejtkezzünk meg, hogy 18 évesen érkezett egy idegen kontinensről egy nagyon komoly sérülés után úgy, hogy ő az egész évet végigjátszotta, nem augusztusban kezdte, hanem év elején. Semmi pihenés, semmi alapozás.
Nem mondom, hogy Guiu rosszabb játékos lesz, azt sem hogy jobb. És nem csak Roquénél, hanem más játékosoknál. De ahhoz, hogy ez koiderüljön idő kell. Én inkább azt tudom elképzelni, hogy túl csábító az a tripla bér és a családja (akik minden megbeszélésen ott voltak) eléggé befolyásolta ebben.
Hogy több játékperce lesz a Chelsea-ben mint amennyit itt kapott volna, azt én speciel igen valószínűtlennek tartom. Főleg a Chelsea-ben.
Ronaldinho&Barca írta: ↑2024.06.26. 09:50:33
soadroli írta: ↑2024.06.26. 09:15:58
Athletic Club rejected an offer of €40m + Iñigo Martinez for Nico Williams. @sport
Nem értem mit tökölünk, ha 58 a kivásárlása akkor tegyük szépen le az asztalra aztán áldás békesség. Inigo meg max 2 doboz sebtapaszt ha ér jelenleg.
Közben Faye 15+5m ellenében mehet a Portoba, elvileg a visszavásárlási záradékról megy még egyeztetés, szinte biztos távozik. Sajnálom, hogy meg sem néztük, de így is win-win deal.
Azért nem olyan egyszerű, hogy leteszünk közel 60 milliót, mikor még elég bizonytalan az anyagi helyzetünk és a prioritás egy vkp érkezése.
Mondjuk én akkor sem lennék szomorú, ha letennénk Nicoról és inkább rámennénk Savióra, drágább biztosan nem lenne, sőt, és a City nem biztos hogy aktiválja az opciót Sajnálom, hogy ő nem került szóba velünk, nem hiszem, hogy a franciákkal ne lehetne megegyezni, szerintem 30-35 millióért hozható lehetne.
Fayéról a mai hírek szerint inkább az ellenkezője tűnik valószínűbbnek. A Porto nagyon nehéz gazdasági helyzetben van (ezt már korábban is folyamatosan lehozták), Villas Boas még most próbálja egyenesbe hozni a klubot, portugál és spanyol hírek szerint is kizárható a 15 milliós vételár. A portugálok részéről egy 5-8 millió euro lehet reális vagy változókkal legfeljebb 10, a Barca pedig ragaszkodik a 15-höz és nem sietnek elengedni. Ha nem sikerül megegyezni az előszezont Flickkel tölti.