Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
ktm írta: ↑2024.06.26. 02:27:49Angol jatekosok tul vannak hypeolva, a pl lehet nem, de nem szabad elfelejteni, hogy ott is a legiosok toljak az igazi focit. Olvastam itt korabban, hogy valaki arra hivatkozott, hogy talan 3 topligaban is angol jatekos lett a legjobb(Foden?, Kane?, Bellingham?), csak az lett elfelejtve, hogy milyen csapatokbol jonnek es kik jatszanak alajuk(nem angolok).
Holnap necces lesz, szerintem a tet nelkuli meccset jatszo, velhetoen szetrotalt portugalokban is benne van a zako. A masik meccs meg egy az egybe olasz-horvat, barmi lehet.
Amikor látszott, hogy valószínűleg másokon is fog múlni sorsunk, már akkor éreztem, hogy angolokon elmehet. A csoportelsőség megvan nekik, de játék alapján még a franciáknál is jobban alulteljesítenek. Szerintem az első igazán komoly csapat ellen elvéreznem, de masszívabb középcsapat is elkaphatja őket.
?Ha a mi válogatottunk kihúzott volna Anglia ellen egy ilyen döntetlent, akkor az illetékesek eufóriában lennének. Most fanyalgunk az angolok játékán és lehetelennek tartjuk, hogy egy kis csapat elérhet ilyen eredményt.
Tényleg nem a legjobb ez a lebonyolítás, a szurkolókból, a kommentátorokból sem a legjobbat hozza ki.
Ráadásul ha eltörölnénk a selejtezőket, hamarabb véget érne a klubszezon, így a nem válogatott játékosoknak sokkal több idejük maradna regenerálódni a következő szezonra. A válogatottaknak pedig több idejük maradna a felkészülésre, és összességében a válogatott játékosok is többet pihenhetnének nyáron.
Egyszer már írtam itt egy élőben, hogy nálam biztosan nem ő lenne a kijelölt a tizire, ha így rúgja. Most is elsőre kimaradt ugyanúgy, mint valamelyik bajnokin, de szerencséjére csóri kapus lába elmozdulhat a gólvonalról a bakkecskés toporgása közben.
Szerintem ilyenkor jön a sarga-piros tábla. És a dánoknak több a sargajuk
UEFA oldaláról:
Igaz, benéztem. Így remélem kifognak egy olyan ellenfelet, amelyik megcincálja őket.
Végül csak másodikok lettek. 2 lőtt gól a csoportkör alatt, abból egy öngól, meg egy tizenegyes. Ennél gyengébben talán 3db 0-0al lehetne még továbbjutni, lehet a következő vb-n megcsinálják.