Ha így történt, ezzel nem tudunk mit kezdeni, vakon nem ajánlhatunk 6 milliós fizetést egy tininek. Ha alaposan ki lett volna próbálva, és egyértelmű lenne, hogy a jövő sztárja, meg lehetne közelíteni, akár megduplázni a saját ajánlatot, de így nem. Guiunak sportszakmai és anyagi okokból is lépnie kell. Hogy előbbire pont a CFC a jó, persze kérdéses.
De szegény gyerek biztos nem ezt képzelte a jövőjének, mikor a pályára lépve első meccsén első érintéséből eldöntött egy meccset. Nem feltételezte, hogy utána kb esélyt sem kap és a nyakára hoznak egy hasonló kaliberű kölyköt.
gránit írta: ↑2024.06.25. 13:02:38
Hány balszélsőnk van? Hány védekezni is tudó szárnyvédőnk van? A tartalékokról nem is beszélve. Eközben ebben a rendszerben a Gündogan-Pedri-Fermín-hármasból kettő kimarad, ami szerintem pazarlás. Komolyabb erő szerintem, ha ebből egyszerre kettő van a pályán. Pont ott karcsúsodnánk ebben a rendszerben, ahol szerintem még egész jól állunk.
Na jó, de 3-5-2-ben meg 4-3-3-ban is csak 3 lehetne fent a középpályán, mint itt. Fermín szerintem mindenképp csere lesz, akármennyire kedvelem.
Ha DJ távozna, más lenne a szitu és jobban hajlanék másfelé, de kétlem, hogy így lesz.
Fort szerintem Yamal-Cubarsí szintű berobbanás lesz (már tavaly sem tettem volna sokkal-sokkal hátrébb náluk), Cancelo is jó, Baldé ha nem is a szezon legelejére, de visszatér. És hát ott van az atomstabil Koundé, és Valle is elvileg nagyon jó benyomást tett. Szerintem az a poszt megvan. Ha Cancelot nem tudjuk megszerezni akár kölcsönben, akár máshogy, kicsit módosul a dolog.
Balszélsőnek én odaszámoltam Felixet, ha őt nem tudjuk megszerezni, akkor valóban kell oda egy csere, bár elvileg a B-ből fel fog jönni Unai, aki alapvetően középpályás, de balszélsőként láttam én csak, és ott talán még jobb is, kiemelkedett a csapatból, legalábbis amiken én láttam, nagyon jók cselez, és elég veszélyes is. Ezen túl Raphinha is bizonyította, hogy legalább egy csere szintet meg tud ott ütni, idén nem csak csereszint volt még ott sem. Egy minőségi igazolással bőven megleszünk. Ha Felix nem marad kölcsönben, akkor nem bőven, de megleszünk.
Azért remélem, hogy az ingyen igazolható Depay legalább szóba kerül pletyka szinten, Xavihoz tuti nem jött volna vissza, edzőváltás után más a helyzet. Nagyon olcsón lehetne minőséggel keretet bővíteni.
Cancelonál még annyit tennék hozzá, hogy én őt csereként lazán játszatnám balszélsőként a skilljei alapján. Szerintem nem lenne egy nagy kényszermegoldás, de ez szubjektív.
Meg hát van két atom tizesünk, akiknek ez feküdne. És az egyik legnagyobb B-s tehetség, aki amúgy német, szintén 10-es poszton a legjobb, és akár fenn is ragadhat csereként.
Az új Hullos gyerekkel kapcsolatban meg ha véletlen jönne, megvárnám, mit tud, mert semmit nem tudunk róla. A radaron nem annyira lévő játékosok leigazolása mindig izgalmas tud lenni, azért ha valaki a másodosztályban 15 milliós játékos, és még relatív fiatal, az jelenthet jó is. Akár. Kvara kb ebben a korban még a grúz ligában volt, biztos sok WTF hozzászólás érkezett a leigazolására. Minden évben van pár ilyen igazolás európában, ami nagyon bejön.
Csak a tavalyi highlightsa tele van olyan gólokkal, mint sarkazásos, rabona.
A highlights nyilván semmi, de azért valamit mutat is.
Én pont ezeket az igazolásokat hiányoltam. Alacsony összegért, nagy potenciállal rendelkező, fiatal, de már nem tini játékosokat. Araujo, Pedri, ezek jellemzően bejöttek. Arára is lehetett volna vakon mondani, hogy ne szórakozzunk valami uru kölyökkel, pusztán azért, mert nem ismertük.
ter Stegen; Baldé - Cubarsí - Araujo - Koundé; - Christensen - Pedri; Raphinha - Olmo - Yamal; Lewy