Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Nekem az a gondom a brazilokkal, hogy már nem egy igazán szerethető válogatott, nincsenek olyan egyéniségek mint az rendre jellemző volt rájuk.bence0330 írta: ↑2024.06.25. 13:55:51Ebből a szempontból én is. Vini nem kaphat aranylabdát. Nem a szintje miatt. A világ szégyene lenne, kellene valamiféle kritérium a viselkedésre is, hogy jó reprezentációja lehessen csak a sportnak.
De én szorítok majdnem minden csapatnak, ahol van Barca-játékos. Így, hogy Messi már nincs itt, de főleg mert behúzták a duplát az elmúlt 3 évben, barcás kötődés miatt talán inkább egy fél fokkal jobban a braziloknak szurkolok. Az uruknak sajna nem tudom, szurkolhatok-e jelenleg ilyen okokból. Kár, mert évek óta top2 kedvenc játékosom Araujo, örömmel vennék miatta egy jó szereplést.
Ebből a szempontból én is. Vini nem kaphat aranylabdát. Nem a szintje miatt. A világ szégyene lenne, kellene valamiféle kritérium a viselkedésre is, hogy jó reprezentációja lehessen csak a sportnak.
Alapból semleges lennék a Copa-n, de mivel Kroos Aranylabdáért szorítok Vinicius-szal szemben, nem bánnám, ha besülnének a brazilok.
Ez igaz, szerintem ez a matek hozzá tartozik a futballhoz. Én nem bánom. Ebben a rendszerben az a jó, hogy egy gyengékbb kezdés után még fel lehet állni. Ha csak a csoportelső menne tovább, akkor egy első meccses bealvással -ami benne van, pl. Argentina 2 éve, portugálok 16-ban- ki lehet esni. Szerintem jó ez így. Van idő felvenni a ritmust, kicsit megmutathatják magukat a kisebb csapatok is, aztán az egyenes kiesésben már nincs lehetőség hibázni.Bob_Marley írta: ↑2024.06.24. 23:29:06Azért régebben se volt ez másképp,ment ám a matek rengeteg világversenyen. Kozepdontokkel,és úgy rémlik régebben is volt harmadik sorrend is. Talán Vb-n. De pl olaszok tipikus példa,nyertek már úgy hogy szó szerint alig tudtak tovább vanszorogni a csoportból. Kellettek mások eredménye is,aztán végig mentek. De a dánok csoda győzelemnél is emlékszem rohadt sokáig a csoportból se álltak továbbjutásra.
Közhely,de sokaknak nehéz adott esetben a csoportból továbbmenni,gyorsan jön 3 meccs, különböző stílusok. Aztán már lehet tényleg az egyenes kiesesben egy ellenfélre koncentrálni és más kávéház. Szerintem megvan ennek a "romantikája" és bizony kelet eu valogatottaknak,vagy kisebb csapatoknak nagy esély,ott lenni kieséses szakaszban, jobban eladni a játékosokat stb.
De megértem az ellenerveket, igazából a mondandom lényege, régen is voltak ilyen szituk,hogy kőkeményen ment matekozas a harmadikok között is és mégis onnan jutott el valaki sokáig.
Nekem ez tegnap jött át és éppen a mi gólunk előtt. Még a középpályán egy pici technikai fault és nincs indítás, max egy sárga....persze ez nekünk jó volt így, de fordított esetben egészen biztosan másként gondolnánk....
Ezt is támogatom. A hátam közepére nem kívánom, amikor Észtország, Giblaltár, San Marino, Feröer ellen kell oda-vissza játszani és szezon közben kimondottan irritálóak ezek a meccek, teljesen megtörik a klubszezon ritmusát.
Vagy legyen ott az EB-n minden európai válogatott, és akkor nem kell selejtezőket játszani. Hamarabb véget érne a klubszezon, a végleges válogatott kereteknek több ideje lenne a felkészülésre.
Szerintem legyen 32 csapatos az EB, legyen 8*4fős csoport, de mindenhonnan csak a csoportelső jutna tovább!sansz írta: ↑2024.06.24. 23:12:42Nagyon megérdemelték ezek a srácok, hogy nem jutottak tovább... de közben az is teljesen abszurd, hogy a magyar csapat pedig egyszem győzelemmel, egy 100-ik perces talált gólocskával a skótok(!) ellen, úgymond legjobb csoport-harmadikok közt van... Akkor milyen a nem legjobb?Ez is azt mutatja, hogy túl van húzva az egész, bőven elég lenne két csapatoknak tovább jutnia, igazság szerint még az is sokszor sok... Megy a számmisztika a harmadik helyezettek közt, ez annyira távol van a foci valódi esszenciájától, hogy el nem tudom mondani, mennyire kedvtelenítő részemről.
Tegyük hozzá matematikailag minden csoportot meg elozhetunk
szerintem 1 eséllyel kevesebb...Bob_Marley írta: ↑2024.06.24. 22:47:34Nem tudom, sárgák. Vagy lehet kiveszik a negyedik eredményét. Egyikben sem lennénk jók.
Meg amúgy is egyszerűbb egy olasz gól,mint két horvát,úgyhogy hülyeséget írtam. De őszintén bevallva,ember nem tudja már követni a szamolgatast. Szerdán okosabbak leszünk.
Olyankor mi dönt? Ugyanannyi rúgott és kapott gól 3-3 pont.