Nincsenek jó előérzeteim. Pont ahhoz a rendszerhez lenne szükség a legtöbb igazolásra, amellyel Flick leginkább játszott, és ami úgy néz ki, előttünk áll. Pénzért igazolni viszont nem biztos, hogy túlzottan engednek majd minket, így az ilyen Jadon Philogene-félékre fanyalodunk. A hideg kiráz attól, hogy ilyen játékosok érkezzenek. Angol másodosztály, 12 gól. Remélem, kacsa. Ha egy olyan rendszert választunk, amelyhez sokat kell igazolnunk, és pénzért nem igazolhatunk, az a középszer dömingjét jelentheti.Peter írta: ↑2024.06.25. 11:44:42Én úgy az egészre, hogy milyen lesz a "Flick entrée".
Koeman a "Suarez", Xavi az "elmúlt köré a jövőt" belépők után valami bizalomgerjesztőnek örülnék.
Mindkét belépő árulkodott a habitusról, szemléletről, mentalitásról.
Amúgy érdeklődve, de teljesen neutrálisan nézek előre. Lövésem nincs, hogy mit várhatunk el valójában Flicktől.
Nem felejtem el, hogy stílszerűen Koemantől a védelem, Xavitól a középpálya gatyába rázását vártuk.....![]()
Amit én szívesen látnék, ahhoz a kezdőbe igazolából csak két igazolás kéne (vkp, gólképes támadó). Mi most keresünk két balszélső támadót (mert abból egy sincs), vkp-t, jobbhátvédet. Miközben egyáltalán nem biztos, hogy sok minőségi igazolást engednek majd nekünk, így ha olyan rendszert akarunk, amelyhez fel kell forgatni a csapatot, jönnek majd a noname emberek. Jadon Philogene, magasságos ég.
Guiu távozása nagyon nem tetszene. Jönnek majd a bontani állítólag nagyon tudó szélsők. Ja, hogy a bontogatás után nem lesz kinek beadni? Ja, az lehet. És szidjuk majd a helyzetkihasználást, meg hogy mennyi lövés van, és már csak be kéne lőni őket. Ja, hogy kéne olyan ember, aki be is lövi őket? Jaaaa, télleg. De amúgy minden rendben van, "már csak be kéne lőni a helyzeteket". Az előző szezonban is ezt fújtuk, és tényleg a hideg kiráz attól, hogy ezt folytatjuk.
Ha engednek minket igazolni, akkor is Flick eddig alkalmazott rendszeréhez lenne szükség a legtöbb igazolásra. Még ha 150 milliót elkölthetnénk, akkor sem lenne egyszerű dolgunk. A jelenlegi keret elég messze van a 4-2-3-1-től. Még ha költekezhetnénk sem lenne könnyű feladat.