Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025
Ezt is támogatom. A hátam közepére nem kívánom, amikor Észtország, Giblaltár, San Marino, Feröer ellen kell oda-vissza játszani és szezon közben kimondottan irritálóak ezek a meccek, teljesen megtörik a klubszezon ritmusát.
Vagy legyen ott az EB-n minden európai válogatott, és akkor nem kell selejtezőket játszani. Hamarabb véget érne a klubszezon, a végleges válogatott kereteknek több ideje lenne a felkészülésre.

Szerintem legyen 32 csapatos az EB, legyen 8*4fős csoport, de mindenhonnan csak a csoportelső jutna tovább!sansz írta: ↑2024.06.24. 23:12:42Nagyon megérdemelték ezek a srácok, hogy nem jutottak tovább... de közben az is teljesen abszurd, hogy a magyar csapat pedig egyszem győzelemmel, egy 100-ik perces talált gólocskával a skótok(!) ellen, úgymond legjobb csoport-harmadikok közt van... Akkor milyen a nem legjobb?Ez is azt mutatja, hogy túl van húzva az egész, bőven elég lenne két csapatoknak tovább jutnia, igazság szerint még az is sokszor sok... Megy a számmisztika a harmadik helyezettek közt, ez annyira távol van a foci valódi esszenciájától, hogy el nem tudom mondani, mennyire kedvtelenítő részemről.
Tegyük hozzá matematikailag minden csoportot meg elozhetunk

szerintem 1 eséllyel kevesebb...Bob_Marley írta: ↑2024.06.24. 22:47:34Nem tudom, sárgák. Vagy lehet kiveszik a negyedik eredményét. Egyikben sem lennénk jók.
Meg amúgy is egyszerűbb egy olasz gól,mint két horvát,úgyhogy hülyeséget írtam. De őszintén bevallva,ember nem tudja már követni a szamolgatast. Szerdán okosabbak leszünk.

Olyankor mi dönt? Ugyanannyi rúgott és kapott gól 3-3 pont.

Nekünk meg ki kell szurkolni, hogy a horvátok ne győzzenek. Ha jön a papírforma, meglesz a továbbjutás, de necces azért.