https://www.transfermarkt.com/niederlan ... erein/3379gránit írta: ↑2024.06.24. 11:09:47???? Ez most... Komoly, vagy csak trollkodás? Memphis Depay, mint a valaha élt legjobb holland góllövő???![]()
![]()
Cruyff, van Basten megvannak? Még egy van Nistelrooy-hoz képest sem rúg labdába, Kluivert 6 barcelonai szezonja alatt 5 szezonban több gólt lőtt nála, és csak úgy mellékesen eldöntött egy BL-döntőt. Depay, mint a valaha élt legjobb holland góllövő? Ez... Ez kemény.
"Kissé" mintha elfogult lennél a mai játékosokkal, vagy csak őket ismered.
A számok nekem adnak igazat (igen, még csak a 2., de korábban úgy is írtam, hogy hamar meglesz az 1. hely, hisz még csak 30 éves...), így a natúr tényeket elég durva trollkodásnak nevezni. És jól példázzák a romantikát a régi játékosokkal szemben, akiknek a jó dolgaik megmaradtak az emlékezetedben, RVN pl kifejezetten gyenge képességű futballista volt a mezőnyben, ő "csak" gólt rúgni tudott. Azt meg kb úgy tette, mint Depay. Ha meg ugyanúgy rúgsz gólt, de gyengébb focista vagy, szerintem nem kérdés, ki a jobb. Főleg, hogy a tieid centerek, ahonnan még könnyebb is több gólt termelni, és még így sem sikerült nekik. Általad hozott nevek a válogatottban a gólszámokkal + Depay.
Depay 45
Kluivert 40
van Basten 24
RVN 35
Cruyuff 33
Ha én elfogult vagyok a mai játékosokkal szemben...
Van, akiknek egy hajszállal jobb az átlaga, de még azokkal is legalább egy polcon van átlag szempontjából is. Azon vitázni, hogy így Ferránhoz képest megérte-e elküldeni, ami az alapkijelentésem volt...
Depay két hibát követett el. Az elsőt fiatal korában, eléggé hülyegyerek típus volt. Mire kinőtte, és megérkezett a top szintre, sajna hozzánk igazolt, ahol kicsit leépült, elsősorban fizikailag, mint sokan mások az elmúlt években. Kérdés, visszatalál-e az előtte lévő szintre, de amit idén a sérülése után mutatott megint, egy remek csapatban húzóemberként, az azt mondatja, hogy igen.