Abszolút. Mindig amiatt panaszkodunk, hogy rossz a helyzetkihasználás, és nem vesszük észre, hogy ez nem véletlen. Amíg 5 gólos emberek lődösnek kapura, akik az életben nem lőtték meg a 10 gólt egy bajnoki kiírásban, addig ez így marad.Troym írta: ↑2024.06.22. 23:11:01Egyetértek, egyiket sem szeretném ide, mert nem segít abban rajtunk, ami a leggyengébb és az a helyzetkihasználás. Sokkal nyugodtabb lennék, ha 50 milliós játékos kapcsán mondjuk J. Davidben gondolkodnánk, aki az utóbb szezonokban eljut a 20 gólig, ha meg nincs pénzünk, akkor mondjuk Hugo Duro lehetne megoldás 10-20 millió körül.gránit írta: ↑2024.06.22. 22:50:18Engem ez a Doku nem győzött meg, ahogy Williams sem. Nagyon cuki, amikor az ilyen Dembelé-féle, 3-5 gólos emberek cselezgetnek a szélen, a vége meg mindig az, hogy elbotlanak a saját lábukban, és nem lesz az egészből semmi. Én azokat a támadókat szeretem (nevezzük azt 9-esnek, centernek, összekötőnek, szélsőnek, aminek akarjuk), akik be tudják lőni a labdát a kapuba.
Hozzáteszem, a két évvel ezelőtti, 1,84-es gólátlagot idén feltornászták 2-re, csak ez kevés volt az áttöréshez, télen meg pont ugyanúgy 1,8-1,9 között mozogtunk, mint két éve. Ebben a "javulásban" nyilván benne van Xavi munkája, az viszont az ő sara, hogy nem adott elég lehetőséget sem Roque-nak, sem Guiu-nak, így nem tudjuk, hogy mit tudnak igazán. Ilyen bizonytalanságot meg nem engedhetünk meg magunknak. Ha az egyikről kiderült volna, hogy benne van a 20 gól, akkor most nem lenne miről beszélni. De fogalmunk nincs, úgy meg nem vághatunk neki a szezonnak, hogy van egy ezeréves, ezer sebből vérző Lewandowski, a többi meg rejtély. Miközben a másik oldalon történelmi tűzerő körvonalazódik.
Úgyhogy én ejteném ezeket a projekteket az 5 gólos emberekről. Olyan játékosra van szükségünk, aki gólt tud lőni.