Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ez teljesen így van. Persze a szurkoló az mindíg szurkoló marad.
Horvátoknak nagyon vissza kell jönni, szerintem minosegbol le fogják hozni. A skót svajci meccsen szoros küzdelmet várok, de a svajciak szerintem behuzzak. A mi meccsunkkel nagyjából egyetértek.LG írta: ↑2024.06.19. 11:17:20Mára kit mit vár?
Én azt, hogy a mi csoportunkban eldőlnek az érdemi dolgok. Nagyon fogok szurkolni a válogatottnak, de max. egy hajtós, emellt fős vereséget tudok elképzelni. De benne van az is sajnos, hogy közünk nem lesz a meccshez. Szóval az előbbivel ki is egyeznék most. Annál többet elérni bravúr lenne.
Az első meccsek alapján az albánok meccsben lehetnek a horvátokkal. Én úgy érzem, ott jönni fog a meglepetés.
Svajciak elverik a skotokat, a nemetek minimum 2 gollal nyernek, mi meg majd szamolgatunk, hogy negativ golkulonbseges 3 ponttal tovabb lehet-e jutni.LG írta: ↑2024.06.19. 11:17:20Mára kit mit vár?
Én azt, hogy a mi csoportunkban eldőlnek az érdemi dolgok. Nagyon fogok szurkolni a válogatottnak, de max. egy hajtós, emellt fős vereséget tudok elképzelni. De benne van az is sajnos, hogy közünk nem lesz a meccshez. Szóval az előbbivel ki is egyeznék most. Annál többet elérni bravúr lenne.
Az első meccsek alapján az albánok meccsben lehetnek a horvátokkal. Én úgy érzem, ott jönni fog a meglepetés.
Hasonlóan látom. Én sem dőlök a kardomba, hogy nem ide jött, de azért mostanában erős teljesítményt hoz. Pedig néhány rosszindulatú szurkolótársunk fél év után már leírta, hogy nem lesz belőle semmi.Fernando írta: ↑2024.06.19. 08:34:27Mezőnyben is hasznos. Nagy fogás a Realtol, jó lett volna behuzni, de ha azt nézem, hogy pont Yamal posztja akkor nem biztos, hogy nálunk nagy jövője lett volna. Ráadásul a törökök fejben brazilok, ki tudja meddig vannak ott fejben is. Láttuk Ardat, Sahint, Ozilt is melyrepulni.
Mezőnyben is hasznos. Nagy fogás a Realtol, jó lett volna behuzni, de ha azt nézem, hogy pont Yamal posztja akkor nem biztos, hogy nálunk nagy jövője lett volna. Ráadásul a törökök fejben brazilok, ki tudja meddig vannak ott fejben is. Láttuk Ardat, Sahint, Ozilt is melyrepulni.
Szerintem inkább az zavarhatja meg, hogy nem mer majd belemenni olyan bátran bizonyos dolgokba, fejesek, test-test elleni küzdelmek is mindig vannakb stb.bence0330 írta: ↑2024.06.18. 16:51:13Ennyire lecsökkenne? Nem tudom. Azt nagyobb gondnak érzem, amit írsz, hogy valahogy nem volt éles. Viszont a franciákat olyannak érzem, mint a Reált, ha annyira azért nem is. Körüllengi már őket egy ilyen félig-meddig legyőzhetetlen aura. VB-győzelem, VB-döntő, és a csapatok gondolhatják, hogy oké, ott kikaptak, de nekünk nincs Messink, meg ott minden "meg volt kb írva" az utolsó kihagyott ziccerig. 1-2 csapat lefocizta őket, mint pl. az angolok, de nem tudták őket megverni. És szerintem azon a VB-n sem voltak olyan igazi top formában, de tudtak győzni, és olyan brutális a keretük, hogy ha nincsenek akkora formában, akkor sincs nagy gond. Nálam fő esélyesek maradtak, Mbappé nélkül is annak tartanám őket, csak akkor kb egálban 1-2 másik csapattal.
Ennyire lecsökkenne? Nem tudom. Azt nagyobb gondnak érzem, amit írsz, hogy valahogy nem volt éles. Viszont a franciákat olyannak érzem, mint a Reált, ha annyira azért nem is. Körüllengi már őket egy ilyen félig-meddig legyőzhetetlen aura. VB-győzelem, VB-döntő, és a csapatok gondolhatják, hogy oké, ott kikaptak, de nekünk nincs Messink, meg ott minden "meg volt kb írva" az utolsó kihagyott ziccerig. 1-2 csapat lefocizta őket, mint pl. az angolok, de nem tudták őket megverni. És szerintem azon a VB-n sem voltak olyan igazi top formában, de tudtak győzni, és olyan brutális a keretük, hogy ha nincsenek akkora formában, akkor sincs nagy gond. Nálam fő esélyesek maradtak, Mbappé nélkül is annak tartanám őket, csak akkor kb egálban 1-2 másik csapattal.
Rásérülni valószínűleg nem fog, de bármilyen tartós fájdalommal járó sérülés csökkenti egy sportoló teljesítményét, légzésnél szintén zavaró lehet. Ha meg fájdalomcsillapítókkal játszik végig, az sem az igazi. Ha éppen nem EB van, akkor meg is műtötték volna.bence0330 írta: ↑2024.06.18. 15:33:19Ja, bár azért ez nem olyan sérülés, amire rá lehet sérülni.(Vagy nabumm, még jobban eltöri az orrát...) Szerintem nem nagyon van benne rizikó, ha a fájdalom nem zavarja, nem tört még el az orrom, nem tudom, milyen ez pár nap után.
Szerintem nagyobb baj volt neki a nem sokkal előtte kihagyott ordító ziccere, nem sok ilyet hibázhatott el pályafutása alatt.
Kolo Muani amúgy nekem kicsit kilóg abból a válogatottból, a számokat sem hozza sem a PSG-ben, sem a válogatottban. Gyalogkakukknak meg ott van Dembélé.