Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ja, bár azért ez nem olyan sérülés, amire rá lehet sérülni.
Kicsit az angolokra hajazott a teljesítményük. Teljesen esetleges volt, igazán tudatos taktikát nem lehetett felfedezni benne. Ráadásul mindkét csapat egygólos előnyben az utolsó 10-15 percben beállt védekezni, meg az időt húzta egy klasszisokkal gyengébb csapat ellen.
Én is csak reménykedem, mert túl sok realitása nincs egy németek elleni pontszerzésnek. De ki lehet kapni emelt fővel is, mint 3 éve ellenük. A Svájc elleni meccsel pont ez volt a bajom, volt egy félidő lélektelen játék, ami nem megengedhető egy ilyen tornán. Amúgy tényleg jó csapat Svájc, ki lehet kapni tőlük, de ne így.Feast4 írta: ↑2024.06.17. 12:05:31
A formajavulás meg... Oké hátha. De valahogy nem látom magam előtt ahogy Rüdiger, meg Tah közül Varga kilép és bólint egy olyat, hogy jujj. Az se nagyon van előttem, hogy Wirtz, meg Musiala megkettyen Lang meg Fiola előtt... Ahogy azt se látom, hogy Kroos nem tudja eltenni a labdát oda ahova akarja, Nagy Ádám mellett. Az már inkább előttem van, hogy Kroos, Kimmich, meg Gündi úgy elölik a középpályánkat, hogy mindenki tanácstalanul fog álldogálni. De ne legyen igazam. Szerintem már simán kiestünk most. Két vereséggel nem lesz senki legjobb harmadik. Én szerintem egy tisztes helytállás kéne a németek ellen, meg el kéne kapni a skótokat és ebben ennyi volt most, így sikerült, vissza kell szállni a földre és folytatni tovább az építkezést.
Svájc egy erősebb és stabilabb válogatott, mint a miénk. A szerbek azért jól nyomták az tény, de azért a szlovének nem alkottak akkorát a dánok ellen, ott ők szerintem teljesen maguknak köszönhetik a pontvesztést. A mi esetünkben, nem is az eredménnyel van a baj, mert Svájctól ki lehet kapni. Ránk szerintem az nem vet jó fényt, hogy a szurkolók és a média is elhitte, hogy mi kimegyünk és simán kijutunk a csoportból, és szerintem ez a realitást vesztett hozzáállás bejutott az öltözőkbeni fejelbe.
Elég gusztustalan volt. Sosem fogom megerteni, hogy ha vesznek 150 kamerával miért nem lehet moderálni magát az embernek legalább ennyire. Én már rosszul vagyok a pályán is mikor mást se mutat a kamera, csak hogy valaki épp oroszzsebkendozik vagy küldd egy betont átfúró csulát. Érdekes lenne, ha ezt csinálnak a teniszezők, kézisek, kosarasok is.
Ránk viszont nem vet jó fényt, hogy nálunk gyengébben jegyzett csapatoknak is összejött a tisztes helytállás, nekünk viszont nem. A németek ellen nagy javulás kellene.Bob_Marley írta: ↑2024.06.16. 22:59:28A szlovénok,szerbek sem valottak szégyent. Elég jó ezeket látni,hogy azért a kelet európai csapatok is megmutatják magukat.
Most a szerbeknek leginkább a kapu előtti utolsó passzokkal volt gond,vagy ha az jó volt Jovic nem vette át jól pl. Végülis az angolok megérdemelten nyertek,de nem volt sétagalopp számukra.
Igen. Külön pikantériája az EB-nek, hogy több ember is odaérhet az Aranylabdára egy nagy futással. Kroos jól kezdett, Bellingham is, holnap jön Mbappé. A francia mondjuk lépéshátrányban van a realosokhoz képest, neki nagyon nagyot kéne mennie, győzelemre kéne vezetnie a franciákat, emellett talán az is kéne, hogy a riválisok ne jussanak el döntőig. + Viniciusnak is el kellene hasalnia a Copán.
Engem Sesko nem győzött meg egyáltalán, amikor láttam. Csomó helyzetet hibázik, nincs meg benne a gyilkos befejező ösztön, ami egy klasszis csatárt jellemez.FcBarcelona1 írta: ↑2024.06.16. 18:05:52Hojlund VS Sesko
Sesko egyébként jó kis csatár.
Csak Christensen le ne sérüljön.