Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025
Ránk viszont nem vet jó fényt, hogy nálunk gyengébben jegyzett csapatoknak is összejött a tisztes helytállás, nekünk viszont nem. A németek ellen nagy javulás kellene.Bob_Marley írta: ↑2024.06.16. 22:59:28A szlovénok,szerbek sem valottak szégyent. Elég jó ezeket látni,hogy azért a kelet európai csapatok is megmutatják magukat.
Most a szerbeknek leginkább a kapu előtti utolsó passzokkal volt gond,vagy ha az jó volt Jovic nem vette át jól pl. Végülis az angolok megérdemelten nyertek,de nem volt sétagalopp számukra.

Igen. Külön pikantériája az EB-nek, hogy több ember is odaérhet az Aranylabdára egy nagy futással. Kroos jól kezdett, Bellingham is, holnap jön Mbappé. A francia mondjuk lépéshátrányban van a realosokhoz képest, neki nagyon nagyot kéne mennie, győzelemre kéne vezetnie a franciákat, emellett talán az is kéne, hogy a riválisok ne jussanak el döntőig. + Viniciusnak is el kellene hasalnia a Copán.
Engem Sesko nem győzött meg egyáltalán, amikor láttam. Csomó helyzetet hibázik, nincs meg benne a gyilkos befejező ösztön, ami egy klasszis csatárt jellemez.FcBarcelona1 írta: ↑2024.06.16. 18:05:52Hojlund VS Sesko
Sesko egyébként jó kis csatár.
Csak Christensen le ne sérüljön.

Nem várok sokat a hollandoktól, hiányzik a komplett kp-uk Wieffer, De Jong, Koopmeiners. Csatáruk alaphangon nincs. Gakpo ès Depay is inkább bal szélső. Pár éve Kluivert, Nistelrooy, Makaay, Hasselbaink, Hooijdonk majdnem egy korosztály. Simonsra és Veermanra vagyok kíváncsi a tornán. Ennek ellenére egész jók.

Alapvetően jó meccs volt, sok helyzettel. A spanyolok viszont ezzel a védelemmel halálra vannak ítélve, talán ha Laport visszatér. Nacho azt sem tudta hol van, cucurella védekezni nem is tudom, hogy tud-e, még Le Normand so-so, de ő sem életbiztosítás, Simon pedig bármikor képea adni az ellenfélnek egy gólt.. Ezen kívül viszont nem rosszak hiába a kevés klasszis, de la Fuente nagyon jól igazította ezt a taktikát a játékosokhoz, sokkal direktebb, célratöröbb a játékuk. Pedri az első 15-20 percben eléggé el volt veszve utána viszont felvette a ritmust. Yamal kb. MoM, Gvardiolèknak a rémálmukban kerül elő. Még mindig az utolsó momentumoknál, döntéseknèl fordulnak elő a hibák, de ebben gyorsan fejlődhet. Ha tippelnem kellene őket várnám a csoport élére.csababarca írta: ↑2024.06.15. 22:17:19Mi meccsünknek csak a második félidejét láttam, az nem volt rossz ránézésre, volt pár lehetőségünk, Vargának volt még egy teljesen tiszta fejese is.
Az a harmadik gól wtf, Orbán óriási hibája, a második félidőben volt neki 2-3 nagyon rossz helyezkedési hibája is.
Azon azért jól derültem, hogy a 2016 óta nulla pályafutással rendelkező Kleinheisler Lacika labdához sem ért (mily meglepő), nem tudom ő kinek a kije, vagy mit tud, de óriási anomália nálam.
Spanyol-horvátot nem láttam, szépen rám cáfoltak a spanyolok, kb ennyi gólt vártam tőlük az egész csoportkörben:D
Milyeink milyenek voltak?
Albán-Olasz meccs viszont egész jó, van tűz rendesen.
Pedri: Nem jatszott tul latvanyosan, de hibajara se emlekszem. Tette a dolgat. Masodik felidoben egy kontranal magara huzott 2-3 horvatot kozepen a tizenhatosnal, aztan tokeletesen kipockolte a labdat jobbra, az erkezo Yamal ele, akinek a loveset bravurral vedte a kapus.csababarca írta: ↑2024.06.15. 22:17:19Spanyol-horvátot nem láttam, szépen rám cáfoltak a spanyolok, kb ennyi gólt vártam tőlük az egész csoportkörben:D
Milyeink milyenek voltak?
Szerintem pont az elozo ket torna jo teljesitmenye, illetve a Szoboszlai hype miatt elkezdtek egy polcnyival komolyabban venni minket. Teny, hogy rossz napot fogtunk ki, de a realitas az, hogy ez a svajci csapat jobb, mint mi.LG írta: ↑2024.06.15. 21:05:45A spanyolokat nem láttam, de az eredmény mindenképp figyelemreméltó. A horvátok nagy generációja azért már kiöregedőben van, de még mindig viszonylag komoly erőt képviselnek.
A mi meccsünkre visszatérve: nagy csalódás volt. Mióta a 24 csapatos rendszer van, ez volt szerintem a legrosszabb EB meccsünk, illetve Rossi alatt is ez volt a leggyengébb teljesítmény. Majd kiderül, hogy 1 nagyon rossz meccsről volt-e szó, vagy ennyira rossz formában érkeztünk a tornára. Mert ez csapatszinten és egyéni szinteken is borzalmasan gyenge volt. Amennyire felülteljesítettünk az előző két tornán, ez ugyanaz volt a másik irányban. A németek ellen nehéz lesz, de talán most, hogy megint egyértelműen underdogok leszünk, felszabadultabban és jobban játszunk majd. De lehet, hogy már ez is kevés lesz.
Az olasz-albánt háttérzajnak kapcsoltam be eredetileg, de erős kezdtek a csapatok, talán lehet egy jó meccs belőle.
Igen, sajnos ma tényleg a régi korszak kísértett. Közben az olaszok megfordították. A gólok azért jönnek szépen ezek az EB-n, már 16-nál járnak, és ebből a meccsből még van bőven.
Jó kis lelkes hozzáállás az albánoktól. Na EZ kellett volna tőlünk ma és akkor elérünk valamit.