Európa-bajnokságok & Világbajnokságok
Arcpirító ahogy húzzàk az időt.
60 percig azért ők fociztak. Most pedig megértem őket, hogy ki akarják húzni, továbbjutás szempontjából nagyon fontos meccs.
5 perc hosszabbítással nem túlozta el a bíró...

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára LG 2024.06.15. 16:48:30-kor.
Azért Svájc se szerez ma magának új szurkolókat ezzel a játékkal.
Sajnos a cserék és a svájciak időhúzása meg is törte a lendületet. Így nehéz lesz.
Mi a sz@rra vártunk eddig!!!!!!
Ott van!!!!!!
Végre 1 óra után valamit fociztunk is.
OTT VAN! Végre felébredtünk, jött is a gól. Él a remény!
OTT VAN! Végre felébredtünk, jött is a gól. Él a remény!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára LG 2024.06.15. 16:24:20-kor.
Szoboszlai mai játéka fizikai fájdalom eddig
Bolla??? Szerintem Nego most hasznosabb lett volna és Nagy Ádámot mindenképp le kellett volna cserélni.
Ja, ezzel abszolút egyetértek, én is ezt hiányoltam eddig. Nem tudom mi a cél, de ez nulla taktika volt.
Az előző két EB-n és a legutóbbi Nemzetek Ligájában azzal voltunk jók, hogy a nagyok ellen is bátran és magunkat felszívva játszottunk. Ma ennek nyoma sincs, tele a gatya, és mindenki alulteljesít. Pedig, ha itt több góllal kikapunk, akkor kb. lefőtt.
Le van az egész csapat lassulva fejben. Jelentős osztàlykülönbség van a két csapat között. Viszont ez a Svájc nem egy top csapat, ez beàraz minket. Ez eddig szégyen annak fényében, hogy milyen magabiztos nyilatkozatok voltak.
Meccshiányos Szalait játszatni…
Before you laugh at kids who believe in Santa, remember there are grown men who believe that Cristiano Ronaldo is a better footballer than Lionel Messi.
Egy erőteljes babarabuppi kéne a szünetben, hogy ez tovább ne mélyüljön, vagy valahogy 1:2-re mentsük
Mi volt ez a kamillázás megint a tizenhatosnál, jó Isten

Football, bloody hell. /SAF/
Kaptunk még egyet az öltözőbe. Kezd rémálomba fordulni a meccs. 

Nagy, Szoboszlai és Varga értékelése 0
Szégyenteljes!!!!
A letámadás nulla nàlunk, elől lassúak vagyunk a svájci védőkkel való futásban.
Na, legalább egy helyzetecske. Ahogy írtam már, a pontrúgásokban lehet reményünk.
Nem kellene 1 gólnál többel kikapni, a skótokat meg valahogy pont ennyivel megverni, ez minden, amire van képem olyan szavakat használni, mint "elvárom". Akkor jók lehetünk a legjobb harmadik helyek egyikére, a GK megmenthet. De így ez az eddigi játék, pillogatunk, mint egy Almería, ez büdös kevés, fogalmam sincs, hogy hol vannak fejben
szerk.: szerintem a portugálok nyerik, én nyomtam egy +1-et, iszonyat keretük van jelenleg és leginkább egyben vannak. Francia-német szólhat még közbe, a többi egyik sem, angolokat sem érzem.
szerk2.: annyit elárulhatok, hogy a Woltnak dolgozom, és egyik futárunk Tbilisziből három hete elindult Németországba egy robogón egy georgiai zászlóval, amit a teljes helyi csapatunk aláírt.
Na ez, ez az ami a maradék, apró kis lángocskát életben tartja bennem, elképesztő a skacc!
Én speciel baromira szurkolok nekik, remélem jó meccseket látunk majd. 
szerk.: szerintem a portugálok nyerik, én nyomtam egy +1-et, iszonyat keretük van jelenleg és leginkább egyben vannak. Francia-német szólhat még közbe, a többi egyik sem, angolokat sem érzem.
szerk2.: annyit elárulhatok, hogy a Woltnak dolgozom, és egyik futárunk Tbilisziből három hete elindult Németországba egy robogón egy georgiai zászlóval, amit a teljes helyi csapatunk aláírt.

A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára Rinku 2024.06.15. 15:44:55-kor.
Football, bloody hell. /SAF/
Én az olaszokat akartam, mert akármilyen ótvar meccsekkel képesek odaérni, de így maradt a "más"
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Troym 2024.06.15. 15:39:53-kor.
Igen, gyenge szöglet volt. Pedig az eddig látottak alapján a pontrúgásokban reménykedhetünk a leginkább, akcióból sok esélyünk nincs helyzetbe kerülni.
Szobinak amúgy a klubszezon vége is gyengén sikerült, kellene tőle már valami tényleg.
A védelmünk meg sorra veszíti a párharcokat.
Szobinak amúgy a klubszezon vége is gyengén sikerült, kellene tőle már valami tényleg.
A védelmünk meg sorra veszíti a párharcokat.

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára LG 2024.06.15. 15:37:25-kor.