Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Én is annak vagyok "híve", hogy "régen" minden jobb volt a foci terén. Iniesta, Xavi, Silva, Fabregas legjobb idényükben kiosztottak 12+ gólpasszt. Fabregas 18-at.bence0330 írta: ↑2024.06.15. 09:23:03
Szerintem a kanyarban nincsenek.Ott Ini esetleg kaphatott volna aranylasztit, itt mind a 4 megkaphatta volna/megkaphatja még.
Kroosnál még a Barcások is szeretnék, Wirtz a legnagyobb fiatal zseni, Gündogan évek óta a világ egyik legjobbja, Musiala gyanús, hogy Bellinghamnél is kezd jobb lenni, és akkor még ott van egy Kimmich... Kb a leggyengébb játékos ebből a középpályából a fenti spanyol sor legjobbjával egyenlő.
Persze mint összeszokott középpálya, mint csapat, az brutál erős volt, én nevekre mondtam. És nem csak válogatottra, bármilyen szinten, bárhol.
A világ jelenlegi legjobb 7-8 középpályásából 4 itt van egy válogatottban.
Szerintem a kanyarban nincsenek.FcBarcelona1 írta: ↑2024.06.15. 06:12:52Naaa. Iniesta, Xavi, Busquets, Silva+ Alonso, Fabregas, Cazorlabence0330 írta: ↑2024.06.14. 22:07:04Szerintem tökmindegy, mit csinálnak a skótok, ez a világ legerősebb, de amióta én focit nézek, kb az elmúlt 20 év messze legerősebb középpályája nevekre, bármilyen szinten nézve. És ez ki is jön elég durván, össze is álltak talán. Teljesen elnyomják a skótokat, nem nagyon vonnék le ebből semmit, ezzel a focival bárkit agyoncsaphatnának.![]()
Naaa. Iniesta, Xavi, Busquets, Silva+ Alonso, Fabregas, Cazorlabence0330 írta: ↑2024.06.14. 22:07:04Szerintem tökmindegy, mit csinálnak a skótok, ez a világ legerősebb, de amióta én focit nézek, kb az elmúlt 20 év messze legerősebb középpályája nevekre, bármilyen szinten nézve. És ez ki is jön elég durván, össze is álltak talán. Teljesen elnyomják a skótokat, nem nagyon vonnék le ebből semmit, ezzel a focival bárkit agyoncsaphatnának.
Szerintem tökmindegy, mit csinálnak a skótok, ez a világ legerősebb, de amióta én focit nézek, kb az elmúlt 20 év messze legerősebb középpályája nevekre, bármilyen szinten nézve. És ez ki is jön elég durván, össze is álltak talán. Teljesen elnyomják a skótokat, nem nagyon vonnék le ebből semmit, ezzel a focival bárkit agyoncsaphatnának.
Azt sajnálom, hogy nem a 2. meccsen játszunk velük, talán még bennük lenne ez a verés. A 3. meccsre még összeszedhetik magukat.Bob_Marley írta: ↑2024.06.14. 21:25:04
Szerk:talán annyiból jó nekünk ez hogy a skótok ezzel nagyon lábon lövik magukat a csoportban. Rögtön így indulni 25 perc 0-2. Skót golarany nem lesz acélos.
Én is ezt szeretném. A végeredménynek nincs jelentősége, ha a csapat nem hagy mély nyomot a semleges szurkolókban, a görögök a legjobb példa rá.