bunga írta: ↑2024.06.18. 09:09:43
Nem remélhetünk se jó eladási, se vételi árakat, mert egyrészt tőlünk minden elképzelés azonnal kiszivárog, másrész a döntés sokszereplős, ezért csigalassú. Így aztán mindig Mendesre vagyunk szorulva. A klubmodel miatt ezen nem lehet változtatni. Bele kell nyugodni. Marad a La Masia, ahol viszont mérlegelni se szabad a játékosok testi fejlődésével ill. lelki egészségével kapcsolatos aggályokat.
Nem szivárog ki jobban semmi, legfeljebb mi érezzük így mert inkább a saját igazolásainkat követjük. Ugyanakkor senki előtt sem titok, hogy az anyagi helyzetünk mit engedne meg. Ha egy játékost csak egy komolyabb összeg fejében éri meg elengedni nekik, akkor a képünkbe tolják az ajánlatot és mi felejthetjük, de ha egy klasszist akarunk igazolni, a bérére is figyelni kell, ami megtorpedózhatja az egészet, lásd Kimmich esete.
Ha olyan lenne a helyzetünk, mint mondjuk a Realnak, az egész tárgyalási procedúra más lenne. Nem kellene azért játékosokat kizárni mert magas a fizuja vagy még megpróbálni sem mert 50+ millióba kerülnek.
A La Posesión műsorban nyilvánosságra hozták, hogy a MU egy 30 milliós ajánlatot tett Ferminért, amit a klub visszausított. Ennyiért nem is gondolkodnak el az eladáson, legfeljebb akkor, ha egy nagyon vad vad pénzt ajánlanak.
Ez volt az első hivatalos ajánlat egy játékosért az idei átigazolási szezonban.
Amire kíváncsi vagyok, hogy a B-be ki fog érkezni "külsősként". Mostanában elég jó a szemünk ehhez, tavaly Fayé, Darvich összesen 4 millióért, Mbacké, Pau Victor kölcsön.de Julian Araujo, Abde, Jutglá stb. sem volt rossz üzlet, ha a bevételeket számoljuk belőlük vagy éppen Torres 5 milliója sem túl nagy kockázat, bár én őt inkább a B-be vittem volna.
Flick beszélt Darvich-al és az előszezonban csatlakozni fog a csapathoz, és telejesítménytől függően, akár az első csapat tagja lehet. Ezen felül aki még biztosan megy a B-ből az Bernal. Casádó és Fort pedig már jövőre hivatalosan is az első csapat tagja lesz.
Canceloval egyelőre nincs meg az egyezség. A City ajánlata, hogy fizetünk a kölcsönért, mi álljuk a bérét és jövőre kötelező vételi opciónk lesz rá. A portugál viszont ezért hajlandó felezni a fizetését. Igazából annyira ez sem néz ki rossz üzletnek, igaz elég komolyan függ, hogy mennyit is kellene fizetni a kölcsönért és mennyi lenne a vételi opció. Ha az előbbi egy jelképes összeg és vétel sem túl magas, szerintem bele lehetne menni. A City sem hiszem, hogy foggal körömmel harcolna az utolsó centhez is, és nekik az elsődleges, hogy szabaduljanak tőle.
Megkockáztatom még Frimpongnál is jobban járnánk vele, ha a portugálra azt mondjuk nem tud védekezni, akkor a hollandra nem tudom milyen jelzők vannak. És elég komoly gázban lettünk volna ha idén nincs Cancelo, mert akkor vagy Fort vagy Alonso mehetett volna a balszélre a szezon több mint felére. A jobb oldalon a portugál, szinte minden meccsen komoly teljesítményt rakott le.
Frimponggal szerintem amit megspórolnánk a réven azt elvesztenénk a vámon, plusz nagyon komoly befektetés lenne, még ha Fatit is odadobnánk mellé. Legalábbis egy fontosabb igazolás helyét átvenné.