Így van, kiemeltem, azt mondtam, én írtam ezt, nem te, így nem értem a reakciót, hogy "te nem ezt írtad". Pont arra, amit most behoztál magadtól, erre reagáltam, hogy igen, akkor jöhet az a bizonyos 21 gólos játékos, Felix áráért. Nem sok ilyen rohangál a nagyvilágban.gránit írta: ↑2024.06.14. 00:23:47Nem ezt írtam. Azt írtam, hogy 2700 perc alatt nem elég a 12 gól, és amennyit érte kérnek, azért nem 12, hanem 21 gólos csatárt is kaphatunk. Ezért nem tartanám meg Felixet. FcBarcelona1-gyel nem a cserék szintjéről beszéltünk ezen a ponton, hanem a kezdő szintről, 2700 percről.
Ez egyértelmű, ezt a kettőt nagy elánnal kellett volna nyomni, főleg, hogy akkor kaptunk volna egy éles Lewyt is mellé bónuszba. Így sajna lutri, de mindkettő hatalmas tehetség, szerintem a mi bénaságunk, ha a kettőből legalább az egyik nem lesz korrekt csere egy éven belül. Emellett hozzátenném, ha már Xavi nem bízott az ifikben, Felix is kaphatott volna a poszton perceket, megnézve, mi lenne vele hamis kilencesként, mert az tény, hogy így ő is lutri, milyen lenne csereként.gránit írta: ↑2024.06.14. 00:23:47A mennyiség ebben sosem érdekel. Négy közepes versenyautó nem ér fel egy csúcsversenyautóval. A szezon során sokkal többször kellett volna játszatni Guiu-t és Roque-t, és ha valamelyik elkapja a fonalat, lehet, hogy nem is lenne szükségünk igazolásra. De így teljes a bizonytalanság velük kapcsolatban. Lesz egy ezeréves, lefelé tartó centerünk, mögötte meg a bizonytalanság. Én itt látom az egyik legnagyobb problémát, miközben a másik oldalon történelmi támadósort készülnek felállítani.
A Madriddal most továbbra sem hasonlítanám össze magam, 1-2 évig semmiképp sem, máshol vannak anyagilag, sportszakmailag, ők ezt évtizedek óta építgetik, mi Bartóék óta most kezdjük legalább kicsit utolérni magunkat mindkét értelemben, kb 3 éve csinálunk először pl. olyan alap dolgokat is, mint hogy lyukra igazolunk, nem random embereket hozunk poszton kívülre. A Madriddal szerintem jövőre még a pénzes klubok sem hasonlíthatják össze magukat, nemhogy mi.
2-3 év múlva remélem már ténylegesen tudunk menni ilyen Haalandokért is.