Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
az lehet, de nekem sajnos nincs csak sport1-em + sportklubom... a sport2 nincs még annyi lakásban bent mint a sport1. sajnos sok szolgáltató nem adja mindkettőt...Kluivert55 írta:Szerintem te valamit elnéztél, mert a Sport2 élőben adta a barca meccsét is!Subinho írta: talán mindenki jobban járt volna, ha a barca meccsét mutatják... remélem jövő héten a valencia elleni meccset már csak láthatjuk valahol... bár nem lepődnék meg, ha megint a real fantasztikusan izgalmas K1 meccsét adnák... asszem zidane jól érezné magát ebben a csapatban... biztosan büszke a többiekre... "GRATULÁLOK" a produkciótokhoz srácok!!! DE szerintetek "csak" az eredmény fontos...
Szerintem te valamit elnéztél, mert a Sport2 élőben adta a barca meccsét is!Subinho írta: talán mindenki jobban járt volna, ha a barca meccsét mutatják... remélem jövő héten a valencia elleni meccset már csak láthatjuk valahol... bár nem lepődnék meg, ha megint a real fantasztikusan izgalmas K1 meccsét adnák... asszem zidane jól érezné magát ebben a csapatban... biztosan büszke a többiekre... "GRATULÁLOK" a produkciótokhoz srácok!!! DE szerintetek "csak" az eredmény fontos...
Azért tudd ám hol vagy öcsibogyó...Real Madrid C.F. írta:A 3 pont a lényeg szal kuss. Különben meg jol jáccottunk csak nem használtuk ki a lehetőséget.
ÓRiási meccs lehetett, büszkék lehetnek magukra! félidőben saját szurkolóik kifütyülték őket, 70 percig semmi, majd 1 szabadrúgás gól, és aztán a végén még 1, az emberhátrányban lévő Sociadednak... pfffffffredmiller írta:2-0... Nyert a RM
Sajnos még nincs vége,de a fügykoncertből ítélve,nem egy közönségszórakoztató játék ment 45+1percigLos Banditos írta:Nevetséges hogy ezt a harmatgyenge Real Sociedadot nem tudják megverni45+1. perc - Vége az első félidőnek. Füttykoncert a Bernabeuban...![]()
Nevetséges hogy ezt a harmatgyenge Real Sociedadot nem tudják megverni45+1. perc - Vége az első félidőnek. Füttykoncert a Bernabeuban...
gyerekek! ne kokszoljatok! a sok anyag felzabálja az agyat!"Nem az odafigyeléssel, az összpontosítással volt probléma, hiszen a Lyon ellen a koncentráció automatikusan működik. Nem voltak jobbak nálunk. A későbbiekben megpróbálunk jobb fizikai állapotba kerülni, hiszen ez rendkívül fontos ebben a játékban."
nézd...megitélés kérdése. 6szor nyert zsinoraban francia bajnokságot. jo jo mondod te erre azt h a francia bajnoksag nem eros. de azert zsinorban ennyi cim az nem a veletlen muve. + évek ota ott vannak a bl-ben, csoportkört mindig siman veszik, meg mennek egy-két kört. ha csak ezt nézed, akkor az elmult egynehány év alapján jobb csapat mint az inter, a manchester, cselzi, real meg még sorolhatnam tovabb...Ordog írta:Jó... talán kicsit erősen fogalmaztam ezzel az összeroppantással. De akkor is, egy nagycsapat ha nehezen is de meg tudja őket verni az egyeneskieséses rendszerben. Annyira nem jó ez a Lyon....visca el barca írta:az utolso percben kapott gollal estek ki. ez messze van az osszeroppantastol.Ordog írta:
Idegenben meg egyszerűen összeroppantják őket a nagycsapatok. Lásd tavaly a Milan.
Jó... talán kicsit erősen fogalmaztam ezzel az összeroppantással. De akkor is, egy nagycsapat ha nehezen is de meg tudja őket verni az egyeneskieséses rendszerben. Annyira nem jó ez a Lyon....visca el barca írta:az utolso percben kapott gollal estek ki. ez messze van az osszeroppantastol.Ordog írta:
Idegenben meg egyszerűen összeroppantják őket a nagycsapatok. Lásd tavaly a Milan.