Azért most Flick-kel tiszta lappal indulunk, a játékosok minősége is megvan, látszik, hogy az igazolásokkal is merre akarunk haladni, van potenciál a csapatban, nem egy Chelsea-féle projekt.Feast4 írta: ↑2024.06.11. 12:16:33Óriásit szólna. Csak nem tudom, honnan lenne rá pénz, meg mivel győznénk meg arról, hogy ide jöjjön, jövőre BL induló a Leverkusen is, veretlenül lettek bajnokok és egyenőlre sokkal előrébb mutatónak és előrébb tartónak tűnik a csapatuk mint a miénk.
Másrészt Rudi Völler többször lenyilatkozta, hogy nekik pénz nem kell, anyagilag rendben vannak, így aki nem amar elmenni annak nem kell. Nagyon egyben voltak egész szezonban és nagyon látszik, hogy a keménymag összetart. Nem látom miért jönne ide sajna... Föleg ha elkezdünk vele egyezkedni és ő hajlik rá, tuti rárepül valamelyik olajcsapat 897xes bérért.
Ennek ellenére én Frimpongnak nem igazán látom a helyét, bár David Bernabeu, aki elvileg megbízható újságíró a La Possession műsorban azt nyilatkozta, hogy egy alacsonyabb ajánlatot már tettünk érte.
Alonso pedig, habár szereti Fatit egy 10-15 milliónál nem adnának többet érte. Sokkal inkább azokra a posztokra kellene koncentrálni, amik a legégetőbbek.
Merino egy nagyon jó fogás lehetne szerintem, a Flick-féle 4-2-3-1-be nagyon jól illeszkedne, ha hozzá jönne még egy Nico és egy csere bh, plusz az Atletic-ből feljövők már lehetne mit kezdeni és reális is lenne. Jövőre pedig minden bizonnyal tovább tudna a csapat nyújtózkodni.
A nagyobb feladat szerintem inkább a felesleg elpasszolása lesz. Ha sikerülne az ilyen Lenglet-féléket a szaúdiakhoz elpasszolni, így vagy úgy csökkenteni velük a bérkeretet, jöhetne az erősítés is. Viszont ha sok játékos,akit figyelünk megy egy komoly EB-t/Copát még bonyolultabb lesz a helyzet.