Bajnoki Mérkőzések 07-08

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
ozsimiki
Adminisztrátor

2006.09.18. 18:00:54

dickricsi írta:Sziasztok,

Sajnos én nem láttam a meccset, de őszintén fájlalom (megnézve az összeállítást) hogy Olí-t játszotta Frankie, míg van egy Thuram-unk, aki a padon üldögélt. Azt gondolom ez egy kicsit luxus, pláne annak fényében, hogy Olí szinte minden meccsen "alkot", aztán ha szerencsénk van (mint ahogy bizonyára a szentendre ellen is) akkor nem rúgnak gólt róla, bár ő megteszi a tőle telhetőt ennek érdekében :(
Egyszerűen nem értem, hogy most mit keres még a kezdő közelében, amikor vannak már klasszis védőink?
Mindegy: a lényeg a szép játék, a 3 gól és az újabb győzelem. Viszont a Cselszki ellen és Brémában az épkézláb védőinket kéne játszatni és nem őt!

Forca Barca!
Oli nem volt kezdő! Csereként lépett pályára a 62. percben! Így azért nem vészes a dolog,bár nem tündökölt....
Thuram-témában egyetértek veled,nagyon biztos pont lett hátul,tuti,h Frank köv meccseken (o.Valencia,i. Bremen) őt fogja a kezdőbe tenni,és úgy vélem -nem leírva a Santandert-(csak1kicsit :lol: ), tegnapi meccset Thuram nélkül is lehetett hozni,ahogy hoztuk is.
Szóval inkább az ilyen meccseken pihenjen,mint teszem azt,egy Chelsea ellen...
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
Asys
Entrenador del Barça

2006.09.18. 17:44:21

dickricsi írta:Sziasztok,

Sajnos én nem láttam a meccset, de őszintén fájlalom (megnézve az összeállítást) hogy Olí-t játszotta Frankie, míg van egy Thuram-unk, aki a padon üldögélt. Azt gondolom ez egy kicsit luxus, pláne annak fényében, hogy Olí szinte minden meccsen "alkot", aztán ha szerencsénk van (mint ahogy bizonyára a szentendre ellen is) akkor nem rúgnak gólt róla, bár ő megteszi a tőle telhetőt ennek érdekében :(
Egyszerűen nem értem, hogy most mit keres még a kezdő közelében, amikor vannak már klasszis védőink?
Mindegy: a lényeg a szép játék, a 3 gól és az újabb győzelem. Viszont a Cselszki ellen és Brémában az épkézláb védőinket kéne játszatni és nem őt!

Forca Barca!
Oleguer egy vérbeli katalán egy szívember és tavaly valljuk be nem nyomta rosszul !!! Amúgy azért szállt be ő és nem Thuram mert Frank el se vitte a franciát a meccsre mert pihentette!!! Szóval nem padozott Lilian!!! :D
dickricsi
Capitá del Barça

2006.09.18. 17:36:27

Sziasztok,

Forca Barca!
ozsimiki
Adminisztrátor

2006.09.18. 17:28:16

Szerintem is nagyon fontos,h ezt is behúztúk,sokkal jobban kezdtük az idei bajnokságot,és ez fontos is lessz,mert véleményem szerint,szorosabb lessz az eleje,és nemcsak a Real-al,hanem még kötekedhet kicsit a Sevilla & Valencia páros is...
Szóval szükség is volt/van/lessz az ilyen győzelmekre,remélem ezzel a 3-al,egy újjabb győzelmi rekordsorozat veszi kezdetét... 8) :P
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
Boixos
Llegenda del Barça

2006.09.17. 23:44:05

a meccs jó volt, mákunk is volt, de az is kell a szép eredményekhez.
a samu sztem jobban meglepődött azon, h bement a zsugája, mint a tonyó..., aki azért a későbbiekben összeszedte magát. ha ő nincs, akkor még egyszer ennyit tolunk a ratyingnak. gili nagyon szép gólt rúgott, mostmár ott tartok, h ha netán el akarnák zavarni, már mennék is a peticio.hu-ra, h maradjon a gyerek! gudjohnsen 11esére meg csak az ugasson, akinek a csapatából ilyenkor felkel a csatár a földről, felsegíti a kapust és kér magának egy sárgalapot a bírótól műesésért! amúgy sztem arra, h a lábbal érkező portás egyrészt eltalálja a támadót, másrészt a kezét is a gyerek lába elé teszi, amiben az elesik, mindezt a 16oson belül, arra 100ból 100szor befújják a büntetőt, akárki játszik. mondjuk ki nem zavartam volna a gyereket, sztem talán elég lett volna neki a sárga is, de mostmár mindegy.
lényeg, h nyertünk és szépen megyünk tovább előre a több ötösért! :D
PUYOL-XAVI-INIESTA
Ordog
Director del Fútbol
Kapcsolat:

2006.09.17. 22:30:40

Úgy értettem, hogy azért vannak ott is a padon "világsztárok"(papíron):DD nem is kevés

Alaphelyzetben, ha nincs sérült akkor a köv. a névsor: Cicinho, Ropinnyó, Bekmen, Guti, Ronaldo, Helguera stbstb... elég gyurma "papíron"

szoa vannak ott is emberek, és sztem rajtunk kivül csak ők lesznek képesek arra, hogy 70-75 pontnál többet érjenek el... persze mi idény végén 10-zel többet fogunk mint ők:))
Silvanus
Director del Fútbol

2006.09.17. 22:18:57

Ordog írta:Én a Sevillát és a Valenciát nem tartom esélyesnek arra, hogy hosszútávon felvegyék velünk a versenyt... nincs olyan hosszú padjuk mint nekünk vagy a margitnak. A csapat még közel sincs csúcsformában, mégis sikerült 3-0-ra hozni a meccset...
Érdekes, amit írsz. Én is úgy gondolom, és szerintem itt most sokan egyet értenek velem (talán csak a Madridisták 70%-a nem, azaz a tizenévesek :wink: ), hogy jelenleg rajtunk kívül a Valencia és a Sevilla van igen jó formában, és mellettünk ők képviselik jelenleg a legnagyobb erőt a Spanyol bajnokságban! Ez egyértelmű! Azzal is teljesen egyet kell értsek, hogy valószínűleg azért ők nem fogják olyan hosszú távon bírni ezt a szintet, mert bizony nincs olyan padjuk, mint nekünk, DE! Hogy Madridra is azt írtad, hogy hosszú lenne a padja!?... Ne viccelj! Nekik egyenlőre még csapatuk sincs, nem hogy még padjuk...
"Més Cuen un Club"
Ordog
Director del Fútbol
Kapcsolat:

2006.09.17. 22:12:28

Nyögvenyelős egy meccs volt az biztos... 2 komoly helyzettel kezdődött a meccs Racing részről. De az isteni Valdes és a kapufa bevédett minket:D

Eto'o gólja mákos volt az tény... [auto_cenzúra] gyerek ez a Tono:DDD 70.-80. perc között meleg volt a pite. Aganzo emelésénél meghűlt a vér az ereimben :shock: Viszont, ahogyan Marquez megoldotta azt a helyzetet... nagy respekt neki!! Giuly viszont megint alkotott... szükség is volt rá Messi betlije után...

A végén meg jött a hab a tortára. Piros lap és tizi, hogy RMCF tudjon számolgatni:)))

Remélem a margit nem nyer ma és akkor 4 ponttal elhúzunk előlük. Én a Sevillát és a Valenciát nem tartom esélyesnek arra, hogy hosszútávon felvegyék velünk a versenyt... nincs olyan hosszú padjuk mint nekünk vagy a margitnak.
A csapat még közel sincs csúcsformában, mégis sikerült 3-0-ra hozni a meccset... gyönyörű:))

FORCA BARCA!!!!!! Kérjük a következőt!! Valencia :twisted:
Saviola
Júdás 2, az áruló

2006.09.17. 22:06:13

barcafan írta:nem láttam, bünti volt :?:
Megint hülye vagy.. :cry:

Az volt..Gudjohnsen elindult,eltolta a kapus mellett,ő pedig kihúzta a lábát.. a akpust kiállították..s mivel kihasználták már a 3 cserelehetőséget,mezőnyjátékosnak kellett a kapuba állnia..Ronaldinho pedig bevarta. 8)
,,Azt hitted, hogy mi történt."
Silvanus
Director del Fútbol

2006.09.17. 22:02:23

Óriási meccs, óriási eredmény, szép játék... mindez láthatóan fél gőzzel!!! Eto'o gyönyörű gólt lőtt, és nagyszerű mezőnymunkát végzett, szép volt tőle, hogy a gólja után egyből Rijkaardhoz ment. Deco, és Xavi... hát mit mondjak? Egyszerűen káprázatosak, amit ők ketten művelnek a középpályán, valami fenomenális! Messi ma gyenge volt, de Giuly... őt is csak szídnom kell, és utána megtáltosodik, amit eddig a szezonban művel az valami zseniális, gyönyörű gólt lőtt!!! Puyol, Edmilson, Zambrotta, Rafa mind-mind jók, hasznosak voltak, nincs panasz. Oleugert pedig bizony jó lesz továbbra is pihentetni a padon, mikor van egy Thuramunk... hogy csak egy nevet mondjak! Bejött, és máris majdnem gólt kaptunk róla!
JA! És persze van még egy Valdesünk is, akiről azért ne feledkezzünk meg, a mérkőzés elején hatalmasakat védett, neki is köszönhetjük ám ezt a mai eredményt!!!

Na, összességében óriási volt a mai nap (is), csak így tovább, jövő héten pedig jöhet az első nagy derbi, a két még veretlen csapat között, nem lesz akármilyen meccs!!! :twisted:
"Més Cuen un Club"
redmiller
Director del Fútbol
Kapcsolat:

2006.09.17. 21:59:35

cruyff írta:Hát igen. Thuram szerintem is kell hátra. Legalább 3-szor annyira stabilak vagyunk hátul mikor az "öreg" játszik. Olyan stabilitást ad a csapatnak hátul, amit Koemann óta nem éreztem. Persze egy Racingot Thuram nélkül is illik megvernie egy Barcelonának!
Ez a mai meccsre is áll! Nagyon elfér a védelemben!
By red
http://hirosliga.gportal.hu
Hajrá kecskeméti kosár! Hajrá KTE!
Catalonia is not Spain!Visca el Barça!
Badi
Isten császár
Kapcsolat:

2006.09.17. 21:52:12

Oleguer hozta régi formáját, nem kéne behozni addig, amíg nem megyünk 2-vel..
Saviola
Júdás 2, az áruló

2006.09.17. 21:44:30

A végére beleledültünk..Giuly gólja csodálatos volt..el se hittem..megalázta a védelmet szinte..Eto'o-t szétrugdosták :evil: ..de újabb 3 pont :wink: 8)

FoRcA BaRcA! 8)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Saviola 2006.09.17. 22:02:29-kor.
,,Azt hitted, hogy mi történt."
cruyff
Entrenador del Barça

2006.09.16. 14:32:06

Hát igen. Thuram szerintem is kell hátra. Legalább 3-szor annyira stabilak vagyunk hátul mikor az "öreg" játszik. Olyan stabilitást ad a csapatnak hátul, amit Koemann óta nem éreztem. Persze egy Racingot Thuram nélkül is illik megvernie egy Barcelonának!
VISCA EL BARCA!
dickricsi
Capitá del Barça

2006.09.16. 14:25:34

Sztem sem feltétlenül kell vkit csak a rotáció elve miatt pihentetni(pl:Thuram aki nagyon jól játszott múltkor) ugyanakkor én hiányolom Guddy-t is a kezdőbe. Remélem, hogy ismét beteszi őt Frank. Mondjuk arra leszek kíváncsi, hogy kik fognak játszani a Cselszkij elleni meccseken, meg Brémában, gyanítom hogy az a felállás lesz, amelyet (ha nincs sérülés vagy eltiltás) aRijkaard a lehető legerősebbnek tart. Kíváncsi vagyok ez hogyan nézne ki, leginkább is a hátsó alakzatban. (szeretném Zambit és Thuramot egyszerre a pályán látni)

Forca Barca!!!
cruyff
Entrenador del Barça

2006.09.16. 13:47:23

Ez koránt sem biztos. Sokszor épp akkor teszünk "rosszat" egy játékossal, ha úgymond pihentetjük. Egy mérkőzés után 2-3 nappal ezek a játékosok már regenerálódnak, de ha kivesszük őket egy megszokott ritmusból akkor viszont kijöhet rajtuk a fáradtság. Ráadásul ha valaki bombaformában van, akkor bűn leültetni a kispadra. TÉTMECCSEN MINDIG A LEGJOBB 11 JÁTSZON! Nekem ez a véleményem, habár a keretünk annyira erős, hogy - mégha a madridistán középszerűznek is minket - talán a rotáció működhet. :wink:
VISCA EL BARCA!
Los Banditos
Az EuroBarca Utánpótlása

2006.09.16. 13:37:20

cruyff írta:Decot kihagytad. Pedig most kifejezetten jó formában van. :wink:
Pont azért mert Rijkaard rotálni fog. :) A valencia ellen inkább kell egy jó és friss Deco mint egy jó de kissé fáradt. :)
in to exile
cruyff
Entrenador del Barça

2006.09.16. 13:19:56

Decot kihagytad. Pedig most kifejezetten jó formában van. :wink:
VISCA EL BARCA!
Los Banditos
Az EuroBarca Utánpótlása

2006.09.16. 12:54:25

Miért ne merné?Elöbb utóbb mindenkit utol ér a rotáció,bármennyire is hihetetlen de Samu-t is.

Egy iylen kezdőt tudnék elképzelni:

------------------Valdés---------------------

-------------Puyol---Márquez--------------

---Zamb/Ole--------------------Sylvinho-

-------------------Edmílson----------------

-----Iniesta------------------------Xavi---

----Messi---------Eto'o---------Dinho----

Tippem: 2-0 Eto'o és Xavi góljával
in to exile
redmiller
Director del Fútbol
Kapcsolat:

2006.09.16. 12:47:20

Chris írta:itt a racing elleni 18-as keret:

Kapusok: Valdés Jorquera

Védők: Puyol, Sylvinho, Márquez, Gio, Oleguer és Zambrotta

Középpályások: Edmílson, Deco, Iniesta és Xavi,

Csatárok: Ronaldinho, Messi, Giuly, Gudjohnsen, Ezquerro és Eto'o

Akik pihennek: Belletti, Thuram, Motta, Saviola
Decot nem meri kihagyni a mester! :)
By red
http://hirosliga.gportal.hu
Hajrá kecskeméti kosár! Hajrá KTE!
Catalonia is not Spain!Visca el Barça!
Chris
Capitá del Barça

2006.09.16. 12:42:51

itt a racing elleni 18-as keret:

Kapusok: Valdés Jorquera

Védők: Puyol, Sylvinho, Márquez, Gio, Oleguer és Zambrotta

Középpályások: Edmílson, Deco, Iniesta és Xavi,

Csatárok: Ronaldinho, Messi, Giuly, Gudjohnsen, Ezquerro és Eto'o

Akik pihennek: Belletti, Thuram, Motta, Saviola
Kép
Enrique
Presidente del Barça
Kapcsolat:

2006.09.12. 21:39:37

Na, ez nem ide tartozik, erről többet itt nem beszélünk. :)
Silvanus
Director del Fútbol

2006.09.12. 21:36:05

Az a vicc, hogy ezt nem először csinálja... :wink: Örülök neki, de azért nem változott a véleményem. Nálam a sorrend akkor is egyértelmű: Messi, Saviola (ha ott játszana), és csak utána Giuly, vagy majd valaki más... DE, csak így tovább persze!!! 8)
"Més Cuen un Club"
Enrique
Presidente del Barça
Kapcsolat:

2006.09.12. 21:35:08

redmiller írta:
Silvanus írta:... míg Giuly mit tesz??? 10-ből kb. 8-szor belevezeti a labdát a védőbe. :D
A mai gólnál rád cáfolt...
Ez most az a kettő volt, mikor nem vezette bele - nagy számok törvénye alapján, a sok lehetőségből előbb-utőbb betalál az ember... 8)
Lezárt