Troym írta: ↑2024.05.23. 21:30:12
Ezzel nagyon nem értek egyet. Nem Laportát védem, ez nem a realitás, amit sokan gondolnak.
Font csak ígérget, mert nem írja le, hogy honnan szerzi a pénzt. Laportának befolyásos ismerettsége van. Ha Font nem azt mondja, hogy a Goldman Sachstól vesz fel hitelt, és 2 milliárdot behúz a szurkolóktól, hanem, hogy eladja a klub 25%-át, visszás, de hihető.
Ja kihátrálhatott volna a szuperligából, én sem látom értelmét, de abban az időben nagyon Perez mellett voltunk, aztán hátba szúrta a Negreira üggyel, ahol van pofája bírózni, amikor alanyi jogon megkapják a szimpátiát, és nem részrehajlást írok. Egyszer került katalán a húsosfazékhoz, aztán várták hátha tud valamit kezdeni a spanyol helyzettel.
Megköthette volna a CVC-t, és kb kétszer annyit fizet vissza, ami szintén egy hitel. Cserébe maradt volna a 34 éves Messi, aki a kedvencem, 60-80 milliós fizetéssel, a hírek szerint 4 évre hosszabbítva, akkor megy, mikor szeretne. Ez nekem egy átütemezés 2+2 évre. Amikor a bevétel 120%-a volt a fizetés. És hol van minden egyéb költség? Aztán Font papol, hogy még most is 100 millió a költségvetési hiány, mikor még most is fizetjük Messit?
Julian Alvarezt a hírek szerint az edzői stáb nem akarta, mikor felajánlották nekünk 18 millióért, cserébe jött Ferran 60 millióért, igaz részletekre.
Lewyvel én sem értek egyet, nem tudom kinek kellett, biztosan marketing fogás is volt, de nem hiszem, ha az edző azt mondja neki Aubameyang kell, és az 50+ milliót költsük egy másik nagy névre, akkor nem lett volna megegyezés.